Λαμπάδες: Ο «παράδεισος» του κάθε νονού είναι στο Όλβιον!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 08:06 Λαμπάδες: Ο «παράδεισος» του κάθε νονού είναι στο Όλβιον!

Αν ψάχνεις και εσύ την πιο ιδιαίτερη λαμπάδα για το βαφτιστήρι σου, σου έχουμε το καταλληλότερο σημείο!

Στο Όλβιον σίγουρα δε θα βρεις τις κλασσικές λαμπάδες, αφού η φιλοσοφία τους είναι τόσο μοναδική όσο και οι δημιουργίες τους. 

Και επειδή ξέρουμε πως η επιλογή της λαμπάδας κάθε χρόνο θες να είναι ξεχωριστή, η λύση είναι μονόδρομος και οδηγεί στην οδό Παλαιολόγου 4.

Θες λαμπάδα με super ήρωα; Θες λαμπάδα για μικρές πριγκίπισσες ή μήπως για αληθινούς μικρούς πρίγκιπες; Θες λαμπάδα με χιουμοριστικό μήνυμα; Ό,τι λαμπάδα και αν έχεις σκεφτεί, θα τη βρεις!

Με τόσο μεγάλη ποικιλία κανένα παδί δε θα μείνει παραπονεμένο!

Στο Όλβιον θα βρεις oλόκληρο θεματικό σετ λαμπάδας, με μοναδικά αξεσουάρ, μία άκρως εντυπωσιακή και χρηστική επιλογή γι' αυτό το Πάσχα.

Βέβαια, μην ξεχνάμε πως το Όλβιον έχει παράδοση στις λαμπάδες, αφού όλες γίνονται με αγάπη και μεράκι από τη Μαρία Διαμαντή.

Το κατάστημα αναλαμβάνει επίσης οτιδήποτε σχετίζεται με γάμο, βάπτιση και event.

Μέσα από την πολυετή τους εμπειρία, φροντίζουν να προσφέρουν πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για όλους, χωρίς φυσικά να παραλείψουν να κλέψουν την παράσταση!!!

Olvion Workshop
Παλαιολόγου 4, Λαμία
Τηλ. επικοινωνίας: 2231036002
Facebook: Όλβιον Γάμος-Βάπτιση
Instagram: Olvion

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση