«Chicken House - Σαμανίδης»: Και φέτος μας προσφέρει τα καλύτερα νηστίσιμα πιάτα και την πιο νόστιμη μαγειρίτσα!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 09:20 «Chicken House - Σαμανίδης»: Και φέτος μας προσφέρει τα καλύτερα νηστίσιμα πιάτα και την πιο νόστιμη μαγειρίτσα!

Ψάχνετε για νόστιμα και υγιεινά νηστίσιμα πιάτα που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους; Αναζητάτε την καλύτερη μαγειρίτσα; Το «Chicken House - Σαμανίδης» έχει τη λύση!

Εδώ θα βρείτε την απόλυτη επιλογή για νηστίσιμα πιάτα, φτιαγμένα από τα πιο φρέσκα και υγιεινά υλικά της ελληνικής κουζίνας.

Είτε πρόκειται για παραγγελία delivery, είτε για μια επίσκεψη στο κατάστημά μας στην οδό Αθηνών 29, θα απολαύσετε την πραγματική γεύση της ελληνικής κουζίνας.

Μη χάνετε χρόνο ψάχνοντας, το «Chicken House - Σαμανίδης» είναι εδώ για να σας προσφέρει τα πιο νόστιμα και υγιεινά πιάτα για τη νηστεία.

Και για το μεσημέρι του Σαββάτου, έχουμε ετοιμάσει την καλύτερη μαγειρίτσα, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την κατανάλωση κρέατος μετά τη νηστεία.

Τιμούμε τα ήθη και τα έθιμα μας πάντα με τα καλύτερα και τα πιο φρέσκα προϊόντα!

Καλέστε μας στο 22310 43800 για delivery ή επισκεφθείτε μας Αθηνών 29, Λαμία για παραλαβή της παραγγελίας σας!

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή 11:00 το πρωί έως 12:00 τα μεσάνυχτα

Σάββατο και Κυριακή 11:00 το πρωί έως 7:00 το απόγευμα

Για φαγητό στη Λαμία, η επιλογή είναι μια: Chicken House Σαμανίδης - Αθηνών 29!

Facebook: Chicken House Σαμανίδης
Instagram: chickenhouse___

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση