Θέλετε να αδυνατίσετε σωστά; Τα Lipogen Λαμίας σας έχουν τη λύση!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 08:09 Θέλετε να αδυνατίσετε σωστά; Τα Lipogen Λαμίας σας έχουν τη λύση!

Νέα άφιξη στο LIPOGEN Λαμίας! Λιπομέτρηση; Όχι μόνο!! Τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος - Γνωρίστε τι είναι καλύτερο για εσάς!

Εσείς θέλετε να αδυνατίσετε σωστά;

Αν ναι τότε μια νέα άφιξη στο Lipogen θα σας βοηθήσει.

Παλαιότερα ο μόνος τρόπος υπολογισμού και εξακρίβωσης της κατάστασης του σώματος μας ήταν η λιπομέτρηση. Η διαδικασία αυτή μας έδινε κάποιες χρήσιμες παραμέτρους με ένα μεγάλο όμως περιορισμό: συνήθως στους περισσότερους ανθρώπους η κατανομή της μυϊκής μάζας και του λίπους δεν είναι ομοιόμορφη σε όλα τα μέρη του σώματος.

Όταν γνωρίζουμε μόνο αν έχουμε παραπάνω από τα φυσιολογικά όρια λίπος στο σώμα μας, χωρίς να ξέρουμε ακριβώς σε ποιες περιοχές βρίσκεται αυτό, παρά μόνο εμπειρικά, με το μάτι, η παράμετρος αυτή δεν είναι καθόλου χρήσιμη σε μια αποτελεσματική στόχευση για την επιτυχιμένη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Τώρα μπορούμε να εκμεταλευτούμε τώρα όλα τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει η τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος για να αποκτήσουμε ένα υγιές σώμα όπως ακριβώς το επιθυμούμε..

Έχετε κουραστεί να δίνετε μάχη συνέχεια με το βάρος σας; Αν πραγματικά επιθυμείτε να αλλάξετε το σώμα με σιγουριά και ασφάλεια, τότε ήρθε η ώρα να σταματήσετε να σκέφτεστε μόνο το βάρος και γενικές μετρήσεις που υπολογίζουν τις σχετικές παραμέτρους γενικά για ολόκληρο το σώμα. και να ενδιαφερθείτε για την ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ.

Μάθετε τα πάντα σε ότι αφορά:

  • Σπλαχνικό λίπος
  • Μεταβολική ηλικία
  • Λιπώδης Μάζα και ακριβής κατανομή της ανά μέρος του σώματος, πχ κορμό, δεξί χέρι, αριστερό χέρι, δεξί πόδι, αριστερό πόδι
  • Μυϊκή Μάζα (συνολικά και τμηματικά)
  • Ποσοστό υγρών στο σώμα και ακριβής κατανομή τους ανά μέρος του σώματος
  • Εξειδικευμένη μέτρηση ενδοκυττάριων και εξωκυττάριων υγρών σώματος
  • Βασικό μεταβολισμό
  • Βάρος
  • Φυσική κατάσταση
  • Δείκτη μάζας σώματος
  • Αξιολόγηση σωματικού λίπους και ακριβής κατανομή του ανά μέρος του σώματος
  • Πρωτεΐνες
  • Κυτταρική υγεία

Η εξειδικευμένη αυτή ανάλυση που μπορεί να προσφέρει με επιστημονική ακρίβεια και αξιοπιστία η συγκεκριμένη συσκευή δεν παρουσιάζει μόνο το ποσοστό του λίπους συνολικά, αλλά το λίπος και τον μυϊκό ιστό σε κάθε χέρι, πόδι και κορμό.

Η τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος με τον αναλυτή TANITA MC-780 βοηθά να διατηρήσετε μια αποτελεσματική ισορροπία προσαρμόζοντας την διατροφή σας και τη στόχευση σας έτσι ώστε να έχετε:

  • Μακροπρόθεσμη υγεία
  • Ευεξία
  • Ασφάλεια αποτελέσματος
  • Μόνιμα αποτελέσματα σε ότι αφορά την απώλεια βάρους
  • Υγιή μυϊκό ιστό
  • Σωστή αναλογία υγρών στο σώμα
  • Μείωση επικινδυνότητας από διάφορες παθήσεις όπως καρδιακά νοσήματα, υψηλή πίεση κτλ

Το σπλαχνικό λίπος βρίσκεται βαθιά μέσα στην περιοχή της κοιλιακής χώρας,που περιβάλλει και προστατεύει τα ζωτικά όργανα του σώματος.

Συχνά είναι «αόρατο» με το μάτι, το λίπος όμως αυτό που βρίσκεται γύρω από τα όργανά μας και είναι διαφορετικό από το υποδόριο που είναι περισσότερο επιφανειακό και ορατό σε περιοχές όπως η κοιλιά, το στομάχι, οι γοφοί, εάν υπερβεί κάποια όρια μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνο για την υγεία μας, ειδικά για την καρδιά μας..

Μια σύγχρονη επιστημονική ανάλυσηση της σύστασης του σώματος πρέπει να μας παρέχει την πληροφορία σε ποιες ακριβώς περιοχές έχουμε αποθήκευση περιττού λίπους, που έχουμε μυϊκή ατροφία, που οι μύες μας έχουν μια ικανοποιητική ανάπτυξη.

Ακόμα και αν το βάρος σας και το ποσοστό λίπους σας παραμένει σταθερό,η κατανομή του λίπους αλλάζει με την πάροδο τής ηλικίας και είναι πιο πιθανό να μετατοπιστεί στην κοιλιακή περιοχή.

Εξασφαλίζοντας ότι έχετε ένα υγιές επίπεδο σπλαχνικού λίπους, μειώνεται άμεσα ο κίνδυνος ορισμένων πολύ σοβαρών ασθενειών όπως οι καρδιακές παθήσεις, αποφεύγεται η υψηλή αρτηριακή πίεση και μπορεί να καθυστερήσει η εμφάνιση του διαβήτη τύπου 2.

Η μέτρηση του σπλαχνικού λίπους μάς βοηθά να προλαμβάνουμε πιθανά προβλήματα και να ελέγχουμε την αποτελεσματικότητα της διατροφής και άσκησης μας.

Η κατάσταση της υγείας μας δεν είναι πάντοτε ανάλογη της ηλικίας μας. Υπάρχει και η παράμετρος της μεταβολικής μας ηλικίας. Ποια είναι η μεταβολική μας ηλικία και τι σημαίνει αυτό; Η Τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος θα σας απαντήσει όλα τα ερωτήματα και θα σας προσφέρει εγγυημένο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα.

Τι είναι η μεταβολική ηλικία;

Ο ρυθμός με τον οποίο καίμε θερμίδες, γνωστός και ως βασικός μεταβολικός ρυθμός, μειώνεται καθώς μεγαλώνουμε. Αυτό συμβάλλει στο γιατί μερικές φορές οι άνθρωποι παρατηρούν ότι παχαίνουν καθώς μεγαλώνουν, παρά το γεγονός ότι καταναλώνουν σε μεγάλο βαθμό την ίδια διατροφή ποσοτικά και ποιοτικά.

Οι αξιόπιστες μετρήσεις μεταβολικής ηλικίας συγκρίνουν τον ρυθμό που καίμε θερμίδες με το μέσο όρο για άτομα της ίδιας ηλικίας και υπολογίζουν τη μεταβολική μας ηλικία με βάση αυτό. Με απλά λόγια, ο υπολογισμός της μεταβολικής ηλικίας μας δίνει μια ιδέα για το πόσο χρονών είμαστε από μέσα. Περίπου το 70% των θερμίδων που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα είναι για να επιτρέψουν στο σώμα μας να κάνει όλες τις βασικές λειτουργίες που χρειάζεται να κάνει - συνεχίζετε να καίτε θερμίδες ακόμη και όταν κοιμάστε!

Γιατί έχει σημασία η μεταβολική ηλικία;

Η μεταβολική ηλικία είναι ένας χρήσιμος δείκτης, γιατί μας δείχνει πόσο υγιείς είμαστε με τρόπους που δε φαίνονται όταν κοιτάζουμε στον καθρέφτη. Μπορείτε να θέλετε να δείτε αν πρέπει να μειώσετε το σωματικό σας λίπος, αλλά πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν την απάντηση στην πιο σημαντική ερώτηση - πόσο υγιής είμαι;

Η ακριβής μέτρηση με επιστημονική ακρίβεια όλων των παραμέτρων της σωματικής μας σύστασης είναι απαραίτητη για την σωστή εκτίμηση της κατάστασης που βρίσκεται το σώμα μας και η σωστή εκτίμηση της κατάστασης αυτής είναι με την σειρά της απαραίτητη, για την ορθή και αποτελεσματική αντιμετώπιση των αναγκών μας και την επίτευξη του στόχου μας για ένα σώμα γεμάτο υγεία και ομορφιά .

Πριν ασχοληθούμε, λοιπόν, με τις λύσεις για την απώλεια βάρους, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, την αντιμετώπιση της χαλάρωσης είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε με κάθε λεπτομέρεια την κατάσταση του σώματος μας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα συνολικά υγρά σώματος και το κυτταρικό υγρό.

Συνολικά υγρά σώματος είναι η ποσότητα των υγρών στον οργανισμό, εκφραζόμενη ως ποσοστό του συνολικού σωματικού βάρους. Το νερό του σώματος είναι σημαντικό για τη διατήρηση της υγείας μας.

Πάνω από το μισό του σώματος αποτελείται από νερό. Ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος και βοηθά στην αποβολή των άχρηστων ουσιών. Το νερό χάνεται συνεχώς μέσω των ούρων, του ιδρώτα και της αναπνοής, οπότε είναι σημαντικό να πίνετε νερό για να είστε ενυδατωμένοι.

Οι ανάγκες σε νερό ποικίλουν, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του ατόμου, τις κλιματικές συνθήκες, τη σωματική δραστηριότητα κτλ. Οι φυσιολογικές τιμές κυμαίνονται μεταξύ 45-60%για τις γυναίκες και 50-65%για τους άνδρες.

Μάθετε τώρα, με επιστημονική ακρίβεια και κάθε λεπτομέρεια τι "συμβαίνει" στο δικό σας σώμα.

Η ανάλυση σύστασης σώματος είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε άνθρωπο που προσπαθεί να χάσει βάρος και να βελτιώσει τη ζωή του.

Μας προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης της εξέλιξης του διατροφικού μας προγράμματος, της καλύτερης στόχευσης των αισθητικών και αθλητικών μας επεμβάσεων.

Είναι ένας πολύτιμος βοηθός σε όλους όσους προσπαθούν να βελτιώσουν την εμφάνιση και την υγεία τους. Βοηθά το διατροφολόγο, τον αισθητικό, το γυμναστή, τον ιατρό.

Σαν διαδικασία, μας ζητά μόνο σε λίγα δευτερόλεπτα, κατά τα οποία στεκόμαστε όρθιοι στη συσκευή και πιάνουμε τις λαβές της με τα χέρια μας.

Η συσκευή υπολογίζει τις παραμέτρους που θέλουμε. Ύστερα από λίγο, όλες οι μετρήσεις βρίσκονται έτοιμες προς περαιτέρω χρήση και πολλαπλές εκτυπωμένες απεικονίσεις όλων των παραμέτρων.

Η αξιοπιστία της επαγγελματικής σειράς Tanita 780 έχει επαληθευτεί σε πολλές επιστημονικές μελέτες σε έγκριτες επιθεωρήσεις (European Journal of Clinical Nutrition, 2008, Journal of Health, Population & Nutrition, 2012 κ.ά).
Για ένα σωστό αποτέλεσμα, η εξέταση πρέπει να γίνεται με άδειο στομάχι και χωρίς κατανάλωση αλκοόλ, καφέ για περίπου 12 ώρες. Το ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να έχει περάσει και από την τελευταία μας άσκηση. Τέλος πρέπει να αναφερθεί πως η εξέταση δεν ενδείκνυται σε ανθρώπους που έχουν βηματοδότη.

Τελικά είναι θέμα υγείας…

LIPOGEN
Καραγιαννοπούλου 9, Λαμία
Τηλ: 22310 29003

www.lipοgen.gr
Facebook: Lipogen Lamias
Instagram:
Lipogen Lamias


Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση