Νέος εξοπλισμός στα Σχολεία και Αστεροσχολείο Υπάτης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 21:57 Νέος εξοπλισμός στα Σχολεία και Αστεροσχολείο Υπάτης

Χρήστος Σταϊκούρας: «Παραδίδονται, μέσω δωρεάς, 62 φορητοί υπολογιστές, 54συστήματα προβολής, 21 πολυμηχανήματα, 7 3d εκτυπωτές και 6διαδραστικοί πίνακες για τα σχολεία της Π.Ε. Φθιώτιδας».

Η «HELLENiQ ENERGY», στο πλαίσιο της διεξαγωγής του EKOΡάλλυ Ακρόπολις, ολοκλήρωσε την εξαιρετική πράξη υψηλής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υιοθετώντας τη σχετική πρόταση του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, μετά και από σχετική συνεργασία που είχε με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.

Παραδίδονται, μέσω δωρεάς, 62 φορητοί υπολογιστές, 54συστήματα προβολής, 21 πολυμηχανήματα, 7 3d εκτυπωτές και 6διαδραστικοί πίνακες για τα σχολεία της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Πλέον, και σε συνέχεια της σχετικής δράσης του Σεπτεμβρίου, κάθε Δημοτικό, κάθε Γυμνάσιο και κάθε Λύκειο της Π.Ε. Φθιώτιδας, θα διαθέτει τουλάχιστον έναν νέο, σύγχρονο υπολογιστή και ένα νέο σύστημα προβολής.

Ταυτόχρονα, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της «HELLENiQENERGY» κ. Γιάννη Παπαθανασίου, παρέδωσαν χθες έναν νέο, σύγχρονο μετεωρολογικό σταθμό στο Κακογιάννειο Αστεροσχολείο της Υπάτης, μία δομή – κέντρο εκπαίδευσης, έρευνας και διάδοσης της επιστήμης της Αστρονομίας, που αποτελεί καινοτόμο εκπαιδευτική δραστηριότητα, προσελκύοντας επισκέπτες από πολλές γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας.

Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, δήλωσε: «Ο νέος, συμπληρωματικός εξοπλισμός που παραδίδεται στα σχολεία μας, αναβαθμίζει περαιτέρω τις ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρονται στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας, στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον που διαμορφώνεται.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την «HELLENiQ ENERGY» και για αυτή την πράξη έμπρακτης αλληλεγγύης προς τους μαθητές μας και την εκπαιδευτική κοινότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση