Το Little Woman’s Club σας προσκαλεί σήμερα στην ετήσια παράστασή του!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 09:12 Το Little Woman’s Club σας προσκαλεί σήμερα στην ετήσια παράστασή του!

Το Little Woman’s Club είναι και πάλι στην Α1 Εθνική Κατηγορία με όλες τις ομάδες της Ακαδημίας (4 ομάδες και ένα ζευγάρι), που προκρίθηκαν στους τελικούς Αγώνες του 7ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cheerleading, το οποίο θα γίνει στην Αθήνα 23-25/6/2023.

Ελάτε στις 7:30' το απόγευμα της Κυριακής (18/6) στην μεγάλη ετήσια εκδήλωση του "Little Woman’s Club" , με τίτλο: «COLDEN AGE» στο Χαλκιοπούλειο !!!

Η μοναδική "Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής - Μαζορετών" στη Λαμία & Στυλίδα... Και φέτος στην κορυφή! -

Ελάτε την Κυριακή στο κλειστό της Λαμίας να γνωρίσετε τη δουλειά μας!

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Το Little Woman’s Club, η μοναδική "Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής - Μαζορετών" στη Λαμία και τη Στυλίδα, σας προσκαλεί στην ετήσια παράστασή του, που θα γίνει την Κυριακή στο Χαλκιοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο (έναντι της ΠΕΛ).

Στην μοναδική ετήσια εκδήλωση της Κυριακής οι αθλήτριες του "Little Womans Club" και το τμήμα Μαζορετών, υπόσχονται να μεταδώσουν στους θεατές κέφι, χαρά και συγκίνηση μέσα από πρωτότυπες χορογραφίες ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ  ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΌΤΥΠΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΟΡΟΥ CHEERLEADING - JAZZ - HIP HOP.

Η προπονητική ομάδα περιμένει με χαρά γονείς και φίλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και υποσχόμαστε μαι όμορφη βραδιά.

Το Little Woman’s Club είναι και πάλι στην Α1 Εθνική Κατηγορία με όλες τις ομάδες της Ακαδημίας (4 ομάδες και ένα ζευγάρι), που προκρίθηκαν στους τελικούς Αγώνες του 7ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cheerleading, το οποίο θα γίνει στην Αθήνα 23-25/6/2023.

Δείτε το βίντεο από τους Γ' προκριματικούς, που έγιναν στα Τρίκαλα 29/4/2023, όπου οι αθλήτριες της Ακαδημίας της Λαμίας προκρίθηκαν στους τελικούς της Αθήνας.

Δείτε και βίντεο από την προετοιμασία των αθλητριών της Ακαδημίας μας:

 

Επιμέλεια Χορογραφιών: Η προπονητική ομάδα της Ακαδημίας Ρυθμικής Γυμναστικής - Μαζορετών" Λαμίας - Στυλίδας.

                                        Little Woman’s Club

Η 1η προπονήτρια της Ακαδημίας:                 Χρύσα Νασιοπούλου

Πιστοποιημένη Προπονήτρια Cheerleading: Μάρθα Αδάμ

Πιστοποιημένη Προπονήτρια Cheerleading: Ηλιάνα Κουρέλη

 

"Little Woman's Club"
Κύπρου 71Β & Αντικύρας - Λαμία.
Θερμοπυλών και Αγαθοκλέους - Στυλίδα.
22310-39725 και 6974067193

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση