Ένας Λαμιώτης επιχειρηματίας κατακτά και την αγορά της Λάρισας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 08:50 Ένας Λαμιώτης επιχειρηματίας κατακτά και την αγορά της Λάρισας

 Το νέο φαρμακείο του Παύλου Αντζουλή εγκαινιάστηκε χθες στην καρδιά της Θεσσαλικής πρωτεύουσας με παρουσία πλήθους κόσμου και πολλών επισήμων.

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τον δυναμικό Λαμιώτη φαρμακοποιό Παύλο Αντζουλή, ο οποίος διαπρέπει στο χώρο του Φαρμακείου τόσο με τα φυσικά καταστήματα, όσο και ηλεκτρονικά με το Pharmacy2go.

Ο Παύλος Αντζουλής το απόγευμα της Παρασκευής (7/7), με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο ετών εγκαινίασε το δεύτερο φαρμακείο του στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, αφού δεν μπόρεσε να το κάνει νωρίτερα λόγω των περιορισμών. Πρόκειται για ένα φαρμακείο νέας γενιάς σε έναν σύγχρονο και λειτουργικό χώρο 650 τετραγωνικών μέτρων συνολικά, σε ένα τετραόροφο κτίριο που βρίσκεται στην καρδιά της αγοράς στη Λάρισα.

Ο χώρος που επισκέπτεται το κοινό είναι οι τρεις όροφοι (400τμ) στους οποίους μπορείς να βρεις τα πάντα γύρω από την υγεία, την ομορφιά και την περιποίηση του σώματος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το διοικητήριο της όλης επιχείρησης βρίσκεται στη Λαμία και όπως είναι φυσικό μεγαλώνοντας η επιχείρηση αυξάνονται και οι θέσεις εργασίας, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε με την ανεργία στα ύψη.

Στη Λάρισα για τα εγκαίνια του νέου φαρμακείου του Παύλου Αντζουλή βρέθηκε πλήθος κόσμου, ενώ τον τίμησαν με τη παρουσία τους και αρκετοί φίλοι από τη Λαμία, μεταξύ των οποίων ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο Αντιδημαρχος Δημήτρης Ρίζος και άλλοι.

Επίσης εκεί ήταν και οι Θεσσαλικές Αρχές με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάνια Δόκου, τον πρώην αντιπεριφερειάρχη και μεγάλη δόξα του μπάσκετ Ευθύμη Ρεντζιά, τον αντιδήμαρχο Λαρισαίων Ντίνο Διαμάντο, τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων και υποψήφιο Δήμαρχο Θανάση Μαμάκο, και πολλούς άλλους.

Δείτε φωτογραφίες από το νέο φαρμακείο του Παύλου Αντζουλή που εγκαινιάστηκε χθες στη Λάρισα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση