Ετοιμαστείτε για ένα δυνατό τριήμερο tennis camp στο πανέμορφο Πήλιο!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 08:08 Ετοιμαστείτε για ένα δυνατό τριήμερο tennis camp στο πανέμορφο Πήλιο!

1-3 Σεπτεμβρίου, το Tennis in Greece με τον Head Coach Φίλιππο Καραφυλλίδη, διοργανώνει ένα έντονο τεννιστικό τριήμερο - Δηλώστε συμμετοχή!

Το Tennis in Greece με τον Head Coach Φίλιππο Καραφυλλίδη επιστρέφει στο πανέμορφο και γραφικό χωριό του Πηλίου, Τσαγκαράδα, για ένα απολαυστικό και υψηλού επιπέδου tennis camp!

Το εντυπωσιακό 12 Months Luxury Resort and Spa θα μας φιλοξενήσει 1-3 Σεπτεμβρίου και θα μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Το συγκεκριμένο tennis camp απευθύνεται σε προχωρημένους ενήλικες παίκτες που επιθυμούν να ζήσουν ένα έντονο τεννιστικό τριήμερο συνδυάζοντας την επαγγελματική γνώση και εμπειρία στο τένις που προσφέρουμε με μια εκπληκτικά όμορφη και χαλαρωτική τοποθεσία!

Πιο αναλυτικά, οι συμμετέχοντες θα έχουν:

  • 6 ώρες προχωρημένη προπόνηση με drills και παιχνιδοκεντρική προσέγγιση
  • Video analysis των χτυπημάτων τους
  • Έντυπο αξιολόγησης στο τέλος του καμπ με σαφές καθορισμένους μελλοντικούς στόχους για τη βελτίωση τους
  • Μίνι τουρνουά
  • 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό

Οι θέσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες, για πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το www.tennisingreece.com ή καλέστε στο 6934667655.

Tennis in Greece
Υπεύθυνος: Φίλιππος Καραφυλλίδης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6934667655
Facebook:
Tennis In Greece
Instagram: Tennis in Greece

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση