Η πιο γραφική ταβέρνα της Φθιώτιδας βρίσκεται στην παραλία Καινούργιου!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 08:04 Η πιο γραφική ταβέρνα της Φθιώτιδας βρίσκεται στην παραλία Καινούργιου!

Η Παραδοσιακή Ταβέρνα - Ουζερί «Αίολος», με τα πλατάνια και την πανέμορφη θέα, σας προσφέρει τις καλύτερες γεύσεις, δίπλα στη θάλασσα!

"ἀρχὴ καὶ ῥίζα παντὸς ἀγαθοῦ ἡ τῆς γαστρὸς ἡδονή." Επίκουρος (341 -270 π.Χ.)... Το τραπέζι είναι ο εξέχων τόπος όπου επιτελούνται δύο βασικές λειτουργίες, η διατροφή και η επικοινωνία.

Για το λόγο αυτό στην ταβέρνα «Αίολος» σας προσφέρουμε ένα ήσυχο μέρος δίπλα στη θάλασσα, με κήπο ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, όπου μπορείτε να απολαύσετε ποιοτικό φαγητό και στιγμές χαλάρωσης.

Σαν καρτ ποστάλ, η ταβέρνα «Αίολος» σίγουρα θα σας ταξιδέψει, τόσο γευστικά όσο και με την υπέροχη θέα!

Ζητήστε να σας δείξουμε τα ψάρια ημέρας, δικής μας αλιείας.

Δοκιμάστε ψητά της ώρας, παϊδάκια (αρνί και πρόβατο) και μην παραλείψετε τα παραδοσιακά μαγειρευτά μας... Θα σας μείνουν αξέχαστα!

Αναλαμβάνουμε στον κήπο μας βαπτίσεις, γάμους, παιδικά πάρτυ και άλλες εκδηλώσεις.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6987355641 & 2235080220 για την οποιαδήποτε διευκρίνιση καθώς και για κρατήσεις.

Σας ευχαριστούμε για την σταθερή σας προτίμηση!

Παραδοσιακή Ταβέρνα - Ουζερί «Αίολος»Παραλία Καινούργιου - Καμένα Βούρλα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2235080220
Facebook: Αιολος - Παραδοσιακή Ταβέρνα-Ουζερί
Instagram: Αίολος Ταβέρνα -Ουζερί

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση