Μια δυναμική υποψηφιότητα στο Δήμο Λαμιέων...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 17:12 Μια δυναμική υποψηφιότητα στο Δήμο Λαμιέων...

Είναι γέννημα θρέμμα Λαμιώτισσα, μάχιμη δικηγόρος, μητέρα δύο παιδιών και έτοιμη να δουλέψει με πάθος και όραμα για τη Λαμία που αγαπά και οραματίζεται.

Η Δήμητρα Παπαθεοδώρου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι γέννημα θρέμμα της Λαμίας, κόρη του πολύ αγαπητού εμπόρου Γιώργου Παπαθεοδώρου, γνωστού για την αφοσίωσή του στην τεντοποιία από το 1965. 

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στη Νομική Σχολή και του μεταπτυχιακού της στα Οικονομικά, η Δήμητρα επέλεξε τη Λαμία για να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με το σύζυγό της Δημήτρη Βούλγαρη τραπεζικό της ΕΤΕ, γιο του Αποστόλη Βούλγαρη με μεγάλη προσφορά στα Αυτοδιοικητικά και τα δύο παιδιά τους, την Έλενα και τον Απόστολο.

«Εδώ στη Λαμία, τον τόπο που με γέννησε, στους δρόμους που περπάτησα ως παιδί, στις πλατείες που έπαιξα, στις γειτονιές που τριγύρισα ως έφηβη. Στην πόλη που ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, επιθυμώ να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη συνδιαμόρφωση του τοπικού μας μέλλοντος, πρώτα απ' όλα ως νέος άνθρωπος....», λέει η Δήμητρα Παπαθεοδώρου στο LamiaReport και προσθέτει.

«Υπάρχει ένα βαθύς λόγος δικαιοσύνης που επιτάσσει τη διακυβέρνηση μιας τοπικής κοινωνίας από τους νέους. Αυτοί που έχουν μπροστά τους το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους είναι δίκαιο να μπορούν να ορίζουν την τύχη τους. Με ειλικρίνεια και ακεραιότητα προθέσεων διεκδικώ να μοιράζομαι μαζί σας, για τα επόμενα χρόνια, την πολύτιμη κληρονομιά της Λαμίας μας. Μαζί θα διαμορφώσουμε μια πόλη που θα εμπνέει και θα προσελκύει, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες και τις ομορφιές της. Αυτοδιοικητική μου αναφορά ο Θύμιος Καραΐσκος, ως γνώστης, μαχητής και εργατικός».

Με τις παραπάνω συστάσεις η νεαρή και μάχιμη δικηγόρος αναπτύσσει μια ισχυρή και δυναμική υποψηφιότητα για το Συνδυασμό «Περήφανη Πόλη» του Θύμιου Καραΐσκου και σίγουρα δικαιούται μια έδρα στην αίθουσα της οδού Αινιάνων την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση