Kids' College στη Λαμία: Αποκλειστικά για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 09:28 Kids' College στη Λαμία: Αποκλειστικά για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εσύ γνωρίζεις ότι υπάρχει ένας ιδανικός χώρος στη Λαμία, όπου έμπειροι εκπαιδευτικοί αναλαμβάνουν την καθημερινή προετοιμασία των παιδιών για όλα τα μαθήματα της επόμενης ημέρας;

Το Kids' College είναι εδώ και βελτιώνει σημαντικά την καθημερινότητα των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου, αφήνοντάς τους χώρο για παιχνίδι με τους φίλους τους, για ενασχόληση με τα αγαπημένα τους hobbies και για ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές!

Το ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο, με 7 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, αφουγκράζεται διαρκώς τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και δημιουργεί νέες καινοτόμες δράσεις για τους μαθητές μέσα από σύγχρονα, εναλλακτικά εκπαιδευτικά προγράμματα.

Το "Kids' College" αποτελεί τον ιδανικό χώρο μελέτης και απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας!

Μέσα σε ένα ευχάριστο και υποστηρικτικό μαθησιακό περιβάλλον, έμπειροι εκπαιδευτικοί, με πολλή αγάπη και κατανόηση, βοηθούν τα παιδιά να μελετήσουν τα μαθήματά τους για την επόμενη μέρα και τους διδάσκουν πώς να μαθαίνουν, πώς να οργανώνουν τον χρόνο τους και πώς να ξεπερνάνε τις όποιες δυσκολίες συναντούν.

Για επιπλέον πληροφορίες και για αιτήσεις εγγραφών, επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του Σχολικού Συγκροτήματος κ. Βιβή Σεβαστού.

Τηλέφωνα: 22310 38261 & 697 901 3890
Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 53, Νεάπολη,  Λαμία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση