ΜediOne Λαμίας: Νέο γαστρεντερολογικό τμήμα για Γαστροσκόπηση - Κολονοσκόπηση με ΕΟΠΥΥ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 08:58 ΜediOne Λαμίας: Νέο γαστρεντερολογικό τμήμα για Γαστροσκόπηση - Κολονοσκόπηση με ΕΟΠΥΥ

Το Γαστρεντερολογικό Τμήμα του MediOne είναι επανδρωμένο με έμπειρους και εξειδικευμένους γαστρεντερολόγους. Παρέχει μια ολοκληρωμένη διάγνωση και ενδοσκοπική θεραπεία των νοσημάτων του πεπτικού συστήματος.

Το ενδοσκοπικό τμήμα του MediOne Λαμίας και Αταλάντης, είναι εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς ενδοσκόπιο - υψηλής ανάλυσης, εξοπλισμένο με σύγχρονο σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης ενδοσκοπίων που εγγυάται την ασφάλεια των ασθενών.

Η γαστροσκόπηση είναι μια εξέταση, κατά την οποία εξετάζεται λεπτομερώς ο οισοφάγος και το στομάχι και πραγματοποιείται όταν υπάρχει υποψία παθολογίας στην περιοχή (γαστρίτιδα, έλκος κ.α.). Η γαστροσκόπηση αποτελεί μια εξέταση που δίνει στους ιατρούς τη δυνατότητα ακριβούς διάγνωσης, η οποία επιβεβαιώνεται με τη λήψη βιοψιών. Αποτελεί μια ασφαλή, ανώδυνη και σύντομη εξέταση διάρκειας 10 με 15 λεπτών περίπου. Πραγματοποιείται με τη χρήση ενός ειδικού οργάνου, του γαστροσκόπιου, το οποίο απεικονίζει και καταγράφει το βλε ννογόνο των ζητούμενων οργάνων.

Η κολονοσκόπηση είναι μια ιατρική εξέταση που γίνεται με μέθη και εξετάζει το εσωτερικό του παχέος εντέρου. Εισάγεται από τον πρωκτό ένας καθετήρας με κάμερα και εξετάζεται το παχύ έντερο σε όλο το μήκος του. Η διαδικασία είναι σε θέση να ανιχνεύει φλεγμονώδεις ιστούς, έλκη, ανώμαλα εξογκώματα, πολύποδες και καρκίνο του παχέος εντέρου. Πρόκειται για μια απλή και ασφαλή εξέταση η οποία διαρκεί 30-60 λεπτά.

Για να κλείσετε ραντεβού και να ενημερωθείτε για την προετοιμασία καθώς και το κόστος των εξετάσεων, επικοινωνήστε με τα Διαγνωστικά Κέντρα σε Λαμία και Αταλάντη.

MediOne Λαμίας
Διεύθυνση: Πανουργιά 11-13 και Λεωνίδου
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 32500
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.medione.gr

Facebook: Όμιλος MediOne •Διαγνωστικά Κέντρα •Πολυιατρεία (Αταλάντη)

Instagram: medical_center_medione

Tik Tok: omilos_medione

Ωράριο Λειτουργίας MediOne Λαμίας:
Καθημερινά: 07:00 - 22:00
Σάββατο: 08:00 - 15:00

MediOne Αταλάντης
Διεύθυνση: 1ο χλμ. Επαρχ. Οδού Σκάλας - Αταλάντης
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας MediOne Αταλάντης:
Καθημερινά: 07:00 - 21:00
Σάββατο: 08:00 - 14:30

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση