Είσαι Επιτυχών στο Voucher 30.000 Ανέργων και αναζητάς τμήμα για την κατάρτισή σου στην Φθιώτιδα;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 09:00 Είσαι Επιτυχών στο Voucher 30.000 Ανέργων και αναζητάς τμήμα για την κατάρτισή σου στην Φθιώτιδα;

Επίλεξε το ΚΕΚ Europrogress στη Λαμία!

Επικοινώνησε μαζί μας στο 2231020111 ή συμπλήρωσε τα στοιχεία σου ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ, για να διαλέξουμε από κοινού το πρόγραμμα κατάρτισης που θα αναβαθμίσει τις δεξιότητες σου.

Το ΚΔΒΜ Europrogress συμμετέχει στη δράση ως πάροχος κατάρτισης στο έργο «Βάζω το μέλλον μου σε πρόγραμμα» για 30.000 ανέργους, με αμοιβή 1.000€.

Ξεκίνησε η διαδικασία για την επιλογή προγράμματος κατάρτισης Β’ κύκλου στο VOUCHER 30.000 ανέργων ΔΥΠΑ σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες «Βάζω το μέλλον μου σε πρόγραμμα».

“Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες” και υλοποίηση των δράσεων δημοσιότητας από την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ ΥΠΕΚΥΠ – Β’ Κύκλος, κωδικός ΟΠΣ ΤΑ 5157226, της Δράσης 16913. Τα προγράμματα κατάρτισης υλοποιούνται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης– NextGenerationEU.

Δεν πρόλαβες την Α' φάση;;; Μη σκας!!!

Οι αιτήσεις θα ανοίξουν ξανά... Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου ΕΔΩ για να είσαι ο επόμενος επιτυχών!!!

Σε ποιους απευθύνεται
Ωφελούμενοι: Άνεργοι οι οποίοι πληρούν κατ’ ελάχιστον τις κάτωθι προϋποθέσεις:
I. Να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας της ΔΥΠΑ, ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.
II. Να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.
III. Να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
IV. Αφορά ανέργους που δεν έχουν παρακολουθήσει ήδη τον Α’ Κύκλο Ανέργων ή τον Α’ Κύκλο Εργαζομένων.

Αντικείμενα κατάρτισης- Περιεχόμενο προγράμματος:
Ο ωφελούμενος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πολλά προτεινόμενα προγράμματα που αφορούν σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας.
Περιλαμβάνουν:
I. Θεωρητική κατάρτιση, με δια ζώσης και εξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση, διάρκειας 200 ωρών που οδηγούν σε απόκτηση ψηφιακών και «πράσινων» γνώσεων και δεξιοτήτων.
II. Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο των προγραμμάτων κατάρτισης.

Εκπαιδευτικό επίδομα
Το εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται σε 5 €/ώρα κατάρτισης, (έως 1.000€, ανάλογα με τις ώρες παρακολούθησης του προγράμματος κατάρτισης).

Η επιλογή των ωφελούμενων στο πλαίσιο της εκάστοτε πρόσκλησης θα γίνεται κατά ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ υποβολής της αίτησης, εφόσον πληρούνται οι επί μέρους προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα κατάρτισης που θα επιλέξουν (όπως ανεργία, εκπαιδευτικό επίπεδο, γνώση ξένης γλώσσας, όπου απαιτείται κ.λπ.) και μέχρι εξαντλήσεως των προσφερόμενων θέσεων.

Για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας απευθυνθείτε στο ΚΔΒΜ EUROPROGRESS, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 - 15:00.

►Έδρα: Αγριλιά Λαμίας
►Υποκατάστημα: Όθωνος 7, Λαμία
Τηλέφωνα: 2231020111 & 2231069366
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web page: kekeuroprogress.gr
Facebook: KEK Europrogress
Instagram: kekeuroprogress

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση