Όλα όσα έγιναν στο Masterclass που διοργάνωσε η «KOPANIS S.A.»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 07:46 Όλα όσα έγιναν στο Masterclass που διοργάνωσε η «KOPANIS S.A.»

Χθες στις κεντρικές εγκαταστάσεις της «KOPANIS S.A.» διεξήχθη ένα masterclass για επαγγελματίες με την υπογραφή της «GRANIKAL» και εμείς βρεθήκαμε εκεί.

Κορυφαίοι bartenders της χώρας, καθώς και εκπρόσωποι της εταιρείας παρουσίασαν το νέο, άκρως ανανεωμένο κατάλογο της «GRANIKAL», αποκλειστικό διανομέα premium αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών, σε επαγγελματίες των νομών Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και Βοιωτίας.

H CEO της «GRANIKAL», Αλέξια Μιτέκο, μαζί με καταξιωμένους επαγγελματίες της μπαρ σκηνής, παρουσίασαν όλες τις νέες αφίξεις, τις πιο σύγχρονες τάσεις και όσα θα συζητηθούν πολύ...

Η Αγάπη Πετροπούλου, ο Στάθης Γόνης και ο Βασίλης Παγανιάς ετοίμασαν όλα όσα θα πρέπει να ξέρουν οι επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίζουν στο spirit industry.

Η «GRANIKAL» εξάλλου εδώ και χρόνια μπορεί να αναγνωρίζει και να ανταποκρίνεται άμεσα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του καταναλωτή.

Με τη συνεργασία αυτή η «KOPANIS S.A.» συνεχίζει να πρωτοπορεί και να παρέχει στους πελάτες της και στους καταναλωτές τα κορυφαία προϊόντα υψηλής ποιότητας του portfolio της «GRANIKAL» για τους νομούς Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και Βοιωτίας.

«KOPANIS S.A.»
4ο χλμ π. Εθν. οδού Λαμίας Αθηνών
Θέση Αγ. Σωτήρας, Κόμμα Φθιώτιδας. Λαμία

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 30064, 30065

Site: kopanis.gr
Βρείτε τους επίσης σε Facebook & Instagram

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το masterclass:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση