Λαμία: Ενημερωτική εκδήλωση με επίδειξη κορυφαίων μηχανημάτων στην «Παναγροτική ΑΕΒΕ»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 08:22 Λαμία: Ενημερωτική εκδήλωση με επίδειξη κορυφαίων μηχανημάτων στην «Παναγροτική ΑΕΒΕ»

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 14:00 - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Η «Παναγροτική ΑΕΒΕ», σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα «Ανοιχτές Πόρτες», που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 14:00 στο χώρο της εταιρείας, στο 1o χλμ Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών.

Θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μηχανημάτων και εξοπλισμού των εταιρειών: CLAAS, FERRARI, SICMA, DIECI, AGROMA, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ SPRAY, PROMEX, ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ, SYNGENTA.

Αντιπρόσωποι όλων των εταιρειών θα είναι διαθέσιμοι να σας παρουσιάσουν τα σύγχρονα αγροτικά μηχανήματα, καθώς και να σας λύσουν κάθε απορία για το πώς να φροντίσετε με τον καλύτερο τρόπο τις καλλιέργειες σας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε όλους!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 22310 48031 (εσωτ.6) και 6972800987 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«Παναγροτική ΑΕΒΕ»
1o χλμ Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 48031-4
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.panagrotiki.gr
Facebook:
Παναγροτικη Panagrotiki

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση