Σάββατο: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και Ύμνοι από το «Εν Ωδαίς»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 09:28 Σάββατο: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και Ύμνοι από το «Εν Ωδαίς»

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 17:00, στο Αμφιθέατρο της Μητρόπολης Φθιώτιδας (Μ. Αλεξάνδρου και Αγράφων).

Το ωδείο «Εν Ωδαίς» σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση με τίτλο "Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και Ύμνοι", που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 17:00, στο Αμφιθέατρο της Μητρόπολης Φθιώτιδας (Μ. Αλεξάνδρου και Αγράφων).

Συμμετέχουν οι χορωδίες: Βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής του ωδείου Εν Ωδαίς, της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Καρπενησίου "Ορειψάλτες", της Ακαδημίας Μουσικής και Τεχνών - Ωδείου Ιωνικού Ρυθμού Λειβαδιάς και του Συνόλου Μουσικής Έκφρασης και Δημιουργίας του 2ου Γυμνασίου Λαμίας.

Συντροφιά με διηγήματα του Φώτη Κόντογλου και του Ανδρέα Καρκαβίτσα.

Παράλληλα, θα λειτουργήσει και έκθεση παιδικού Χριστιανικού βιβλίου.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Ωδείο «Εν Ωδαίς»
Μάρκου Μπότσαρη 3 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 51357
Site:
www.enwdais.gr
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Εν Ωδαίς
Instagram: Εν Ωδαίς

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση