Λαμία: Προλάβετε τις μοναδικές εορταστικές προσφορές για Laser στο La Mia Estetica!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 08:54 Λαμία: Προλάβετε τις μοναδικές εορταστικές προσφορές για Laser στο La Mia Estetica!

La Diva+Pro4D 2024 4waves 2400watt. Νέο ανανεωμένο μηχάνημα laser, το πιο γρήγορο στην αγορά, αποτελεσματικό και εντελώς ανώδυνο για να απαλλαγείτε άμεσα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Το La Mia Estetica γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας!!! Για να σας ευχαριστήσουν για την εμπιτοσύνη σας, έχουν ετοιμάσει για εσάς και τους αγαπημένους σας απίστευτα πακέτα ομορφιάς, φέρνοντας το νέο, πιο εξελιγμένο μηχάνημα τελευταίας γενιάς laser !

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μέχρι τις 12 Ιανουαρίου:

4 συνεδρίες full body με La Diva+Pro4D 2024  + 1 ολοκληρωμένη θεραπεία σώματος λιποδιάλυσης και σμίλευσης, μόνο 500€

4 συνεδρίες με La Diva+Pro4D 2024 σε όποια περιοχή του σώματος επιθυμείτε (συνδυαστικά και μη), με έκπτωση 30%

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Κάντε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αγοράζοντάς τους μια δωροεπιταγή με 20% έκπτωση, ώστε να απολαύσουν όποια θεραπεία επιθυμούν!

Τηλεφωνήστε τώρα στο 2231020130 και κλείστε το ραντεβού σας!

Αποκλειστικά στο La Mia Estetica το νέο  μηχάνημα Laser La Diva+Pro4D 2024 4waves 2400watt , για εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Η ομάδα του La Mia Estetica, θέλοντας πάντα να πρωτοπορούν και να ανταποκρίνονται σε κάθε σας απαίτηση, φέρνει την επανάσταση στην αποτρίχωση με laser με το νέο της μηχάνημα.

Εφαρμόζεται σε κάθε περιοχή του σώματος, όλο το χρόνο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, αφήνοντας απαλή την επιδερμίδα και απομακρύνοντας την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Εσύ ακόμα να κλείσεις το ραντεβού σου;

Αυτή την προσφορά δεν πρέπει με τίποτα να τη χάσεις!

Tο La Mia Estetica βρίσκεται στον οδό Λεωνίδου 6 και εκεί θα βρείτε την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην αποτρίχωση, στην αισθητική προσώπου και σώματος με εμπειρία 12 ετών, με πιστοποιημένες χειρίστριες laser από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Σε έναν ευχάριστο χώρο, με επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, η κλασσική αισθητική συναντά μηχανήματα νέας τεχνολογίας!

Φυσικά οι προσφορές δε σταματάνε εδώ, καλέστε στο 2231020130 και μάθετε όλα τα προνομιακά πακέτα και για την περιποίηση σας!

Αν ακόμα ψάχνεις λύσεις για ένα σώμα όμορφο και για ένα πρόσωπο υγιές, το La Mia Estetica είναι εδώ για εσένα!

*Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 12 Ιανουαρίου.

La Mia Estetica
Ινστιτούτο Αισθητικής & Laser
Λεωνίδου 6, Λαμία
Μέγαρο Θεοδοσίου / 5ος όροφος
Τηλέφωνο: 2231020130
Facebook:
 La Mia Estetica
Instagram: La Mia Estetica
Site: lamiaestetica.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση