Πρόσκληση σε εκδήλωση του Αναπτυξιακού Οργανισμού «ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε.»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 08:10 Πρόσκληση σε εκδήλωση του Αναπτυξιακού Οργανισμού «ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε.»

Στις 6:00'  το απόγευμα της Πέμπτης (21/12) στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε.» σας προσκαλεί σε εκδήλωση για την «Παρουσίαση του έργου και των δράσεων του Οργανισμού και της συγχρηματοδοτούμενης πράξης Μηχανισμός Διαχείρισης Προορισμού της πόλης της Λαμίας».

Στη σημερινή εκδήλωση που διοργανώνει ο Αναπτυξιακός Οργανισμός θα γίνει παρουσίαση του Οργανισμού (σύσταση & όραμα-στόχοι του Α.Ο.) καθώς και των δράσεων του.

Επιπλέον θα παρουσιαστεί το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα URBACT IV, στο οποίο συμμετέχει ο Αναπτυξιακός Οργανισμός ως εταίρος του δικτύου Cities@Heart.

Τέλος, θα γίνει παρουσίαση της Συγχρηματοδοτούμενης Πράξης «Μηχανισμός Διαχείρισης Προορισμού της πόλης της Λαμίας» την οποία υλοποιεί ο Αναπτυξιακός Οργανισμός, όπου στόχοι της Πράξης είναι οι εξής:

  • Να προβληθεί και να ενισχυθεί η ταυτότητα της πόλης της Λαμίας,
  • Να καταστεί εφικτή η πληροφόρηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων,
  • Να διευκολυνθεί η προβολή του τουριστικού προορισμού της πόλης της Λαμίας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, στην οδό Λεωνίδου 9-11.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση