Λαμία: Βρείτε τα πιο ξεχωριστά παιδικά - βρεφικά δώρα στο «Lemon Baby Boutique»!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 09:22 Λαμία: Βρείτε τα πιο ξεχωριστά παιδικά - βρεφικά δώρα στο «Lemon Baby Boutique»!

Το νέο κατάστημα με βρεφικά και παιδικά είδη στην οδό Διάκου 4 στη Λαμία, έχει τις καλύτερες προτάσεις για Χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο δώρα, για τους μικρούς αγαπημένους μας ανθρώπους!

Αναζητάτε και εσείς τώρα τις γιορτές ιδιαίτερα δώρα για τα παιδιά, τα ανίψια, τα βαφτιστήρια σας και όλους τους λιλιπούτειους φίλους σας;

Στο «Lemon Baby Boutique», η Λίλια και ο Ντίνος σας προτείνουν τα καλύτερα δώρα!

Επιλέξτε ανάμεσα σε εκπαιδευτικά και διαδραστικά παιχνίδια, μέχρι τραμπολίνο, πατίνια και ποδήλατα ισορροπίας, των πολύ γνωστών και αγαπημένων παιδικών εταιρειών:

Kikka boo, taf toys, jabadabado, moni, bebestars, bo jungle, lionelo, babyono.

Θα βρείτε παιχνίδια για κάθε ηλικία, άριστης ποιότητας, με ιδιαίτερο σχεδιασμό και στυλ.

Ανακαλύψτε ακόμη ολοκληρωμένες λύσεις για νέο δωμάτιο του μωρού σας, καθώς και τα εξαιρετικής ποιότητας καρότσια Coletto, καθίσματα αυτοκινήτου, εργονομικά καρεκλάκια φαγητού, όμορφες κούνιες, ζεστά και βολικά ρουχαλάκια, ποδηλατάκια για τις πρώτες τους βόλτες και όλα όσα χρειάζονται για την βρεφοανάπτυξη σας περιμένουν στην οδό Διάκου 4.

Με μία επίσκεψη στο «Lemon Baby Boutique» δεν θα ξέρετε πραγματικά τι να διαλέξετε!

Για αγορές εντός Λαμίας προσφέρεται δωρεάν παράδοση και συναρμολόγηση στο χώρο σας.

LEMON BABY BOUTIQUE
Αθανασίου Διάκου 4, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231035799
Instagram Lemon_BabyBoutique
Facebook Lemon Baby Boutique



Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση