Έλα στο κατάστημα Nova Λαμίας και κέρδισε μεγάλα δώρα!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 08:37 Έλα στο κατάστημα Nova Λαμίας και κέρδισε μεγάλα δώρα!

Τώρα στο κατάστημα Nova Λαμίας Πατρόκλου 39 & Βύρωνος βγαίνεις κερδισμένος - Μάθε τον τρόπο!

Με κάθε πληρωμή λογαριασμού, αγορά αξεσουάρ, ενεργοποίηση καρτοκινητού, νέα αίτηση ή ανανέωση συμβολαίου, μπαίνεις στην κλήρωση για 4 μοναδικά δώρα.



Έλα από το κατάστημα Nova Λαμίας Πατρόκλου 39 & Βύρωνος, λάβε μέρος στην κλήρωση και κέρδισε :

  • Την κονσόλα επόμενης γενιάς Xbox Series S
  •  Το μοναδικό Smartphone Nova 5G
  • 2 δωροεπιταγές αξίας 50€ των super market Κρητικός

Ο Γιάννης, η Αγγελική, η Σπυριδούλα και ο Ραφαήλ που αποτελούν την έμπειρη και άρτια καταρτισμένη ομάδα της Nova Λαμίας, σε περιμένουν για να σε εξυπηρετήσουν με βάση τις ανάγκες σου!

Μάθε τα πάντα για το διαγωνισμό:

Με κάθε πληρωμή λογαριασμού ή αγορά αξεσουάρ ή νέα ενεργοποίηση καρτοκινητού στο κατάστημα μας, λαμβάνετε 1 συμμετοχή στην κλήρωση.

Με κάθε νέα αίτηση ή με κάθε ενεργοποίηση συμβολαίου στο κατάστημα μας, λαμβάνετε 5 συμμετοχές στην κλήρωση.


Η κλήρωση θα αναδείξει 4 νικητές και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29/12 στις 19.00 στο κατάστημα της Nova Λαμίας, Πατρόκλου 39 & Βύρωνος. Η κλήρωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό .

Γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεσηαπεριόριστα δεδομένα, ομιλία και μηνύματα, κορυφαία ψυχαγωγία, καλύτερες προσφορές, εξυπηρέτηση με κάθε τρόπο και όλα ψηφιακά!

Τα νέα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας της Nova ξέρουν τι πραγματικά χρειάζεσαι και στο προσφέρουν... Ομιλία, Internet και μηνύματα χωρίς περιορισμούς!

Έχεις απορίες; Επικοινώνησε μαζί τους για να μάθεις περισσότερα  2231051208, 6906111280

Στο κατάστημα Nova βρίσκεις λύσεις για γρήγορο Ιnternet, τηλεφωνία, ψηφιακή δορυφορική τηλεόραση και προϊόντα τεχνολογίας που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη.

Κατάστημα Nova Λαμίας
Πατρόκλου 39 και Βύρωνος, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231051208

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Κατάστημα Nova Λαμία
Instagram: Κατάστημα Nova Λαμία

 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση