Παύλιανη: Ο Βασίλης Σαλέας σήμερα στο Casa de Papel

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 13:34 Παύλιανη: Ο Βασίλης Σαλέας σήμερα στο Casa de Papel

Μετά το πάρτι της Κυριακής με την διάσημη dj και μουσική παραγωγός Xenia Ghali σήμερα Τρίτη (26/12) ο Βασίλης Σαλέας σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό event στο Casa de Papel.

Το Παρκάκι της Παύλιανης έχει φορέσει τα γιορτινά του, η φύση έχει φροντίσει να έχετε την ομορφότερη θέα και το Casa de Papel σας περιμένει για δύο party που θα θυμάστε για καιρό!

Βαρέλια με φωτιές, ρακόμελο και ζεστό κρασί σε ένα μαγικό τοπίο μας ταξιδεύουν όλους στην μαγεία των Χριστουγέννων.

Σήμερα Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου στις 12:00΄ το μεσημέρι, ένας τεράστιος καλλιτέχνης, ο Βασίλης Σαλέας, εμφανίζεται για πρώτη φορά στο κοινό της πόλης μας για να ερμηνεύσει "ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ " του Σταμάτη Σπανουδάκη και όχι μόνο...

Ο άνθρωπος που έβαλε το κλαρίνο στα μεγαλύτερα σαλόνια της μουσικής, έρχεται για πρώτη φορά και μας υπόσχεται μία μοναδική μουσική παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!!!

Κάντε τώρα την κράτησή σας και απολαύστε σήμερα Τρίτη (26/12) στο Casa de Papel τον μοναδικό Βασίλη Σαλέα!

Casa de Papel
The choise you know
Παρκάκι Παύλιανης
Kρατήσεις:
6970797055
Facebook: La Case de Papel Pavliani
Instagram: lacasadepapel.pavliani

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση