Εσύ το ξέρεις ότι η μοναδική Πίτσα Κρέπα στον κόσμο γίνεται στη Λαμία;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 11:36 Εσύ το ξέρεις ότι η μοναδική Πίτσα Κρέπα στον κόσμο γίνεται στη Λαμία;

Οι Λαμιώτες έχουν την τύχη να μπορούν να απολαμβάνουν (Μοναδικοί) στην Ελλάδα την πιο απολαυστική συνταγή από που ετοιμάζει η American Pizza με τα πιο ποιοτικά προϊόντα της τοπικής αγοράς.

Κατέχει το μοναδικό δικαίωμα στην Ελλάδα (από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας) με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Νο 1008473.

Πίσω από αυτή την νόστιμη ιδέα είναι ο Κώστας Γαϊτάνης, ιδρυτής της American Pizza και ακούραστος επιχειρηματίας που του αρέσει να προσφέρει πάντοτε το καλύτερο στους συμπολίτες του.

To «μυστικό» της συνταγής βρίσκεται στη ζύμη… Δηλαδή η Πίτσα Κρέπα παρασκευάζεται από τη μοναδική και άκρως αφράτη ζύμη πίτσας της American Pizza.

Για όσους έχουν δοκιμάσει, ξέρουν καλά τι σημαίνει αυτό…

Μία γευστική προτίμηση κατέληξε σε μία τόσο χορταστική πατέντα… Εξάλλου η American Pizza μας έχει συνηθίσει σε πρωτοποριακούς - μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων, αφού μπορεί κανείς να βρει 60 διαφορετικές επιλογές της αγαπημένης Πίτσας Κρέπας όλων των Λαμιωτών & όχι μόνο…

American Pizza
Τηλ.: 2231044556 & 2231044553
What’s Up.: 6982288006
Θερμοπυλών 44, Λαμία
Online orders: www.AmericanPizza.gr
Facebook: American Pizza
Instagram: americanpizza.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση