Αυθεντική Μπύρα & Γεύσεις στην Καρδιά της Λαμίας: Καλωσορίσατε στo Coyote!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2024 09:30 Αυθεντική Μπύρα & Γεύσεις στην Καρδιά της Λαμίας: Καλωσορίσατε στo Coyote!

Με πάθος για την τέχνη της μπύρας και τη δημιουργικότητα στο μενού, το Coyote φέρνει στο τραπέζι σας μια μοναδική εμπειρία. Και το καλύτερο είναι πως πλέον μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μπύρα και το χορταστικό μενού που έχουν ετοιμάσει από το μεσημέρι.

Από το 2013 το «Coyote», πλατεία Διάκου 5, στη Λαμία, έχει φανατικούς θαμώνες... Και όχι άδικα!

Ξεκινώντας από τις κλασικές γεύσεις μπύρας μέχρι τις πιο πειραματικές craft επιλογές, η μεγάλη ποικιλία του Coyote σας ταξιδεύει σε νέα αρώματα και γεύσεις, αφού μπορείτε να βρείτε πάνω από 100 διαφορετικές επιλογές μπύρας.

Στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, απολαύστε την παρέα των φίλων σας με επιλογές μπύρας που ικανοποιεί κάθε γούστο.

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα: 2231307706 & 6977781790.

Και για να συνοδεύσετε την μπύρα σας, το μενού προσφέρει μια πλούσια ποικιλία από γεύσεις που ταιριάζουν απόλυτα με κάθε επιλογή ποτού.

Δροσερές σαλάτες, απολαυστικά burgers, χορταστικές μακαρονάδες, γευστικά κρέατα κοπής και φυσικά τις αγαπημένες ποικιλίες μικρών και μεγάλων για να μην μείνει κανένας πεινασμένος.

Η αγαπημένη μπυραρία «Coyote» αποχαιρετά το 2023 με δύο events, ένα live την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου και ένα μεγάλο party το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου με την υπογραφή του dj Κώστα Ζωγραφόπουλου.

Και φυσικά τα live δεν τελειώνουν εδώ… Ας γιορτάσουμε τον ερχομό του νέου χρόνου με ήχους ροκ και έντεχνους. Μη λείψετε από το live της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου 2024.

Από πιάτα που αποπνέουν τη γεύση της παράδοσης μέχρι μοντέρνες γαστρονομικές δημιουργίες, η επιλογή είναι δική σας!

Ελάτε να ζήσετε την αυθεντική εμπειρία της μπυραρίας Coyote.

Ανακαλύψτε νέες γεύσεις, απολαύστε την παρέα και ανανεώστε τις αισθήσεις σας σε έναν χώρο που φιλοξενεί τις απολαυστικές στιγμές!

Η αγαπημένη σας μπυραρία πλέον και στην online πλατφόρμα delivery Wolt, κάντε την πρώτη σας παραγγελία και κερδίστε έκπτωση -5€.

«Coyote»
Πλατεία Διάκου 5 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231307706 & 6977781790
Facebook:
Coyote-beer house Lamia
Instagram: beerariacoyote

Δείτε τις πιο "λαχταριστές" φωτογραφίες:

Δείτε παρακάτω το νέο ανανεωμένο μενού της μπυραρίας Coyote:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση