Καμένα Βούρλα: Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης στον Μύθο!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 09:05 Καμένα Βούρλα: Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης στον Μύθο!

Το γνωστό all day cafe bar, στην παραλιακή των Καμένων Βούρλων, είναι χρόνια τώρα, αγαπημένος προορισμός καθώς συνδυάζει τα πάντα.

Τώρα, με το νέο μενού, θα γευτείτε το πιο απολαυστικό φαγητό στα Καμένα Βούρλα!

Το αγαπημένο σας Brunch είναι διαθέσιμο κάθε Σαββατοκύριακο, προσφέροντας σας την τέλεια ευκαιρία να ξεκινήσετε την ημέρα σας με έναν υπέροχο συνδυασμό γεύσεων.

Αλλά αν αναζητάτε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, το νέο μενού του Μύθου GASTROBAR είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Από τις 19:00 έως τις 00:30 κάθε Παρασκευή και Σάββατο, καθώς και από τις 14:00 έως τις 21:00 τις Κυριακές, θα απολαύσετε μια ποικιλία από εκλεκτές γεύσεις και πιάτα που θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και απολαύσεις.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία, να γευτείτε τα πιο νόστιμα πιάτα στα Καμένα Βούρλα.

O Μύθος σας περιμένει για μία όμορφη γαστρονομική εμπειρία σε έναν άρτια διαμορφωμένο χώρο και ένα άκρως ζεστό περιβάλλον.

Brunch Σάββατο & Κυριακή 09:00-13:30

New Menu Παρασκευή & Σάββατο 19:00-00:30, Κυριακές 14:00-21:00

Επιμέλεια Μενού: Βαλάντης Γραβάνης

Μύθος  Αll day cafe bar
Γ. Βασιλειάδη 99,
Παραλιακή Καμένων Βούρλων
Τηλ. 2235080888
Instagram: Mythos Kamena Vourla
Facebook: MYΘOΣ Music Cafe Kamena Vourla


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση