Medione Λαμίας: Διενεργούνται καθημερινά Γαστροσκοπήσεις και Κολονοσκοπήσεις με τον ΕΟΠΥΥ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 13:08 Medione Λαμίας: Διενεργούνται καθημερινά Γαστροσκοπήσεις και Κολονοσκοπήσεις με τον ΕΟΠΥΥ

Το Ενδοσκοπικό Τμήμα του MediOne είναι επανδρωμένο με έμπειρους και εξειδικευμένους γαστρεντερολόγους και λειτουργεί καθημερινά. Παρέχει μια ολοκληρωμένη διάγνωση και ενδοσκοπική θεραπεία των νοσημάτων του πεπτικού συστήματος.

Το ενδοσκοπικό τμήμα του MediOne Λαμίας και Αταλάντης, είναι εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς ενδοσκόπιο – υψηλής ανάλυσης, εξοπλισμένο με σύγχρονο σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης ενδοσκοπίων που εγγυάται την ασφάλεια των ασθενών.

Επιπλέον, επωφεληθείτε του προνομίου, για να κάνετε το αιματολογικό  check up σας με ειδικές προσφορές για το μήνα Μάρτιο στη συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ

Για να κλείσετε ραντεβού και να ενημερωθείτε για την προετοιμασία καθώς και το κόστος των  εξετάσεων , επικοινωνήστε με τα Διαγνωστικά Κέντρα σε Λαμία και Αταλάντη.

MediOne Λαμίας
Διεύθυνση: Πανουργιά 11-13 και Λεωνίδου
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 32500
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.medione.gr

Facebook: Όμιλος MediOne •Διαγνωστικά Κέντρα •Πολυιατρεία (Αταλάντη)

Instagram: medical_center_medione

Tik Tok: omilos_medione

Ωράριο Λειτουργίας MediOne Λαμίας:
Καθημερινά: 07:00 - 22:00
Σάββατο: 08:00 - 15:00

MediOne Αταλάντης
Διεύθυνση: 1ο χλμ. Επαρχ. Οδού Σκάλας - Αταλάντης
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας MediOne Αταλάντης:
Καθημερινά: 07:00 - 21:00
Σάββατο: 08:00 - 14:30

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση