Στις 18 Μαΐου οι εξετάσεις εισαγωγής στο Πρότυπο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 08:00 Στις 18 Μαΐου οι εξετάσεις εισαγωγής στο Πρότυπο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας

Πρότυπο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας «Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης».

Μαθητές και μαθήτριες της Έκτης Δημοτικού και της Τρίτης Γυμνασίου μπορούν να συμμετέχουν στις Εισαγωγικές Εξετάσεις για το Γυμνάσιο και το Λύκειο για να είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα φοιτήσουν από το επόμενο σχολικό έτος, 2024-2025, σ΄ αυτό το Πρότυπο Σχολείο, το οποίο προσφέρει ό,τι όλα τα Γενικά Σχολεία και επιπλέον υποτροφίες για ΔΩΡΕΑΝ Μουσικές Σπουδές, υποτροφίες για Πανεπιστημιακές Θεολογικές Σχολές στο Εξωτερικό, ειδικά μαθήματα πάνω στην Ορθόδοξη Παράδοση της Εκκλησιαστικής Τέχνης και τον Ελληνικό Πολιτισμό, οικονομική επιβράβευση των επιδόσεων των μαθητών, ειδικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα για περαιτέρω ενίσχυση της απόδοσης των μαθητών.

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε 40 θέσεις μαθητών για την Α’ Γυμνασίου και 35 θέσεις νέων μαθητών για την Α’  Λυκείου, όπου μαζί με τους μαθητές, που ήδη φοιτούν στο σχολείο, θα απολαύσουν την ποιοτική εκπαίδευση και τα προνόμια του μοναδικού πρότυπου Εκκλησιαστικού Σχολείου στη Στερεά Ελλάδα και στη Θεσσαλία.

Για τους μαθητές εκτός Φθιώτιδας και από όλα τα μέρη της Ελλάδας προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ Σίτιση, Διαμονή και Προστασία στον Ξενώνα Φιλοξενίας της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

 

 

Ζητείστε πληροφορίες στο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας ή στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Ένα Σχολείο με ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΖΩΗΣ!

ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231021381 & 2231022576

Ιστοσελίδα: www.ekklamias.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση