Λαμία: Μεγάλη Προσφορά από την CANDIA - Κρεβάτι & Στρώμα €850!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 08:06 Λαμία: Μεγάλη Προσφορά από την CANDIA - Κρεβάτι & Στρώμα €850!

Η Άνοιξη είναι εδώ και η CANDIA νοιάζεται για τον ύπνο σου!

Κάνε τώρα δικό σου κρεβάτι και στρώμα στην πιο έξυπνη τιμή της αγοράς!

Κρεβάτι Corso με ανατομικό στρώμα Malia ΜΟΝΟ €850



Κρεβάτι Miramare με ανατομικό στρώμα Malia ΜΟΝΟ €1.000

Επισκέψου το κατάστημα CANDIA στη Λαμία (Όθωνος & Περικλέους) και με τη βοήθεια ενός sleep expert επίλεξε το στρώμα που ταιριάζει στο δικό σου σωματότυπο και στάση ύπνου.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Και φυσικά οι ανοιξιάτικες προσφορές δεν τελειώνουν εδώ, με μία επίσκεψη στο κατάστημα μπορείς να μάθεις πως να κάνεις πιο όμορφο τον ύπνο σου και την καθημερινότητά σου.

4 νέα στρώματα, για να καλύψουν την ανάγκη για αναζωογονητικό ύπνο, χωρισμένα σε 4 συλλογές, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους:

Essential για την εισαγωγή στη φιλοσοφία ύπνου CANDIA.

Principal Η σειρά στρωμάτων δημιουργήθηκε για να ξυπνάτε πραγματικά ξεκούραστοι, με ύφασμα από μπαμπού και 4 στρώματα: Apollonia, Akrotiri, Acanthus και Assos,

Luxuriant για σταδιακή προσαρμογή στις καμπύλες του σώματος, ότι συνεπάγεται ένα ανατομικό στρώμα: PargaPapingoPella και Phaistos.

Inventor, η σειρά που συνδυάζει τα σύγχρονα με παραδοσιακά υλικά. Ισχυρή στήριξη από κορυφαίας ποιότητας ελατήρια σε θήκες, γέμισμα από κοκοφοίνικα ή και αλογότριχα, σε 3 τύπους: Kamares, Kydonia και Knossos.

Όλα τα νέα στρώματα συνοδεύονται από τη νέα μεγαλύτερη εγγύηση CANDIA, όπου φτάνει τα 10 έτη για τη κατηγορία Inventor.

Επισκέψου το κατάστημα CANDIA τη Λαμίας και κάνε δικό σου το στρώμα που ταιριάζει στο δικό σου σωματότυπο και στάση ύπνου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

CANDIA κατάστημα Λαμίας 
Υπεύθυνος καταστημάτων: Σεραφείμ Παπαγυιός
Τηλ.  22310 21870, 6978777916
Δ/νση: Όθωνος & Περικλέους, Λαμία

 
 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση