Η καθηλωτική ομιλία του Σωτήρη Μπρέγιαννου στο Thermopylae Forum II (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 07:55 Η καθηλωτική ομιλία του Σωτήρη Μπρέγιαννου στο Thermopylae Forum II (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σωτήρης Μπρέγιαννος είναι δικηγόρος και ένας από τους κορυφαίους νομικούς της χώρας και με την ευαισθησία που τον διακρίνει στήριξε οικονομικά τον θεσμό της αριστείας στο Thermopylae Forum II.

Ο κ. Μπρέγιαννος άνοιξε τη βράβευση των αριστούχων με ορισμένα λόγια του Κολοτρώνη και με μία κατάθεση ψυχής, μέσω της οποίας συγκίνησε, αλλά και αφύπνισε το κοινό.

Με λόγια βγαλμένα από τη δική του ζωή και τη δική του εμπειρία, εμψύχωσε τους νέους αριστούχους και τους παρακίνησε να δουλέψουν σκληρά προκειμένου να ανέβουν ψηλά!

Αγάπη, προσήλωση και σεβασμός... Τρεις λέξεις που αποτέλεσαν ορόσημο στην ομιλία του προς τα παιδιά αυτά που χαράζουν το μέλλον τους.

Έδωσε δε το ερέθισμα να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά του και να υποστηρίζουν, πρώτα από όλα τη δουλειά, επιδιώκοντας στη συνέχεια την αριστεία.

Φυσικά βράβευσε και μία εκ των αριστούχων, την Παρασκευή Κουτκιά, φοιτήτρια πλέον στη Νομική Σχολή Αθηνών.

Παρακολουθήστε το βίντεο με την ομιλία του και απολαύστε τον:

 

 

Δείτε τη βράβευση των αριστούχων στο Thermopylae Forum II

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση