Αράχωβα: Την Κυριακή το Street Festival τoυ Husky με φιλανθρωπικό σκοπό!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 08:16 Αράχωβα: Την Κυριακή το Street Festival τoυ Husky με φιλανθρωπικό σκοπό!

Για άλλη μία χρονιά πέντε καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια μοναδική εμπειρία και έναν σκοπό, να δώσουν χαρά και υποστήριξη σε άτομα που τη χρειάζονται πραγματικά.

Το 3o Street Festival θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου με μεγάλους djs της house σκηνής: AGENT GREG, ANKA, PISSI & JUNIOR MI και THEGOSHA.

Ιδιαίτερη και σημαντική μέρα για την οικογένεια του Husky, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ καθώς και στο Ειδικό Οικοτροφείο ΕΛΠΙΣ.

Το στενό του Husky αυτή την Κυριακή θα γεμίσει με μουσικάρες και ανεβασμένη διάθεση για το απόλυτο αποκριάτικο πάρτυ της Αράχωβας.

Εσύ θα λείπεις από το 3ο Husky Street Festival;

Husky
Αράχωβα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2267029100

Facebook:
Husky Arachova
Instagram: Husky Arachova

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση