Τι συνέβαινε χτες το απόγευμα στην Πλατεία του Αγ. Αθανασίου;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 08:10 Τι συνέβαινε χτες το απόγευμα στην Πλατεία του Αγ. Αθανασίου;

Συγκέντρωση Μαθητών Κέντρου Ξένων Γλωσσών στην Πλατεία για Φιλανθρωπική Δράση υπέρ της Φλόγας ΑΠΛΩΝΩ ΕΥΤΥΧΙΑ- ΔΥΝΑΜΩΝΩ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.

Την Πέμπτη 14/3, η πλατεία του Αγίου Αθανασίου γέμισε με χαρά, χρώματα και φιλανθρωπική δράση, καθώς οι μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Καραγκούνη συγκεντρώθηκαν για έναν αξιέπαινο σκοπό.

Με αφορμή την υποστήριξη προς το ίδρυμα "Φλόγα", οι μαθητές προέβησαν σε μια εντυπωσιακή δράση προώθησης της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας μέσω της Πανελλαδικής δράσης "ΑΠΛΩΝΩ ΕΥΤΥΧΙΑ- ΔΥΝΑΜΩΝΩ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ".

Οι μαθητές, με ενθουσιασμό και αφοσίωση, οργάνωσαν ένα μοναδικό γεγονός που συγκέντρωσε την προσοχή !

Με πολύχρωμα μπλουζάκια που οι ίδιοι είχαν φιλοτεχνήσει και φιλότιμες προσπάθειες, προσέλκυσαν τα βλέμματα, απλώνοντας την δική τους μπουγάδα Ευτυχίας ενθαρρύνοντας τους περαστικούς να στηρίξουν την προσπάθειά τους.



Με την γενναιόδωρη συμβολή των συμμετεχόντων, η Φλόγα θα λάβει πολύτιμη βοήθεια για το έργο της. Αυτή η πρωτοβουλία -με εμπνευστή την Γεωργία Σολωμού από την Κύπρο-  δείχνει πόσο μπορούμε να επηρεάσουμε θετικά τον κόσμο γύρω μας, αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν κοινό σκοπό.

Αξίζει να αναφέρουμε οτι η βραβευμένη αυτή δράση έχει πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία σε σχολεία της Κύπρου (πάνω από 100 σχολεία συγκεντρώνοντας πάνω από 100.000 ευρώ). ήδη οι συμμετοχές από σχολεία της Ελλάδας, είναι πάνω από 600 ( εκπρόσωποι τάξεων, δημοτικών , ΚΔΑΠ, από Ελλάδα και 2 σχολεία του εξωτερικού).



Εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας προς κάθε μαθητή που συμμετείχε σε αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια.

Ας συνεχίσουμε να εμπνέουμε και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, δημιουργώντας έναν κόσμο γεμάτο αγάπη και αλληλεγγύη.

Ανυπομονούμε να βρούμε και άλλους μιμητές στη Δράση αυτή ώστε να δυναμώσουμε περαιτέρω την Φλόγα της Καρδιάς!

Καραγκούνη Γεωργία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231300238 & 6981094010
Λαρίσης 42, Γαλανέικα Λαμίας
Facebook: Γεωργία Καραγκούνη
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση