Καρναβάλι Λαμίας 2024: Συμμετοχή του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ και του ΚΔΑΠ Α.με.Α "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 08:02 Καρναβάλι Λαμίας 2024: Συμμετοχή του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ και του ΚΔΑΠ Α.με.Α "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ"

Για πρώτη φορά παρέλασαν σε καρναβαλική παρέλαση με το ΚΔΑΠ ΑμεΑ "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ".

Στις αποκριάτικες εκδηλώσεις και στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Λαμίας, συμμετείχε για πρώτη φορά ο σύλλογος γονέων -φίλων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας με το ΚΔΑΠ ΑμεΑ "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ", με την συνοδεία του προσωπικού και του οχήματος του ΚΔΑΠ.

Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, συνόδευσε το γκρουπ η αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Λαμιέων κ. Ειρήνη Σόλια, την οποία ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση της. Τα παιδιά μας δείχνουν για ακόμη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο και τη συμμετοχή τους στα δρώμενα της πόλης.

Συγχαρητήρια στο δήμο Λαμιέων, στην αντιδήμαρχο κ.Σόλια και σε όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση που οδήγησε στην τεράστια επιτυχία στο Λαμιώτικο Καρναβάλι 2024.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων -φίλων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας                      
Παναγιώτης Αγγελάκης          

Ο ιδιοκτήτης του ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ
Παναγιώτης Παπαδήμας    
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση