Λαμία: Σε ποιο πρατήριο βάζεις καύσιμα και κερδίζεις ένα υπέροχο tablet;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 11:10 Λαμία: Σε ποιο πρατήριο βάζεις καύσιμα και κερδίζεις ένα υπέροχο tablet;

Ποιότητα - Οικονομία - Εξυπηρέτηση και ΔΩΡΑ έκπληξη στο νέο πρατήριο της ΕΛΙΝ στη Λαμία !!!

Έλα τώρα να γνωρίσεις την κορυφαία ποιότητα καυσίμων της ΕΛΙΝ και ταυτόχρονα να μπεις στην κλήρωση για ένα υπέροχο tablet, που θα κληρωθεί στις 31 Αυγούστου.

 

Ο λόγος για ένα από τα παλαιότερα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων στα Γαλανεϊκα Λαμίας, αυτό της οδού Παπασιοπούλου 13, απέναντι από το Πανεπιστήμιο, το οποίο πλέον λειτουργεί υπό Νέα Διεύθυνση με το σήμα της ΕΛΙΝ.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, γνωστή με το εμπορικό σήμα ΕΛΙΝ, κατατάσσεται στις κορυφαίες εταιρείες πετρελαιοειδών της χώρας και διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο πρατηρίων ΕΛΙΝ, που ξεχωρίζει για την ποιότητα καυσίμων και το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει.

Έτσι λοιπόν πρωταρχικός στόχος της Νέας Διεύθυνσης του πρατηρίου είναι η φιλική και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, με τη σωστή ποσότητα και την κορυφαία ποιότητα, που προσφέρουν τα καύσιμα Crystal Unleaded και Crystal Diesel. Στο πρατήριό μας επίσης θα βρείτε μεγάλη γκάμα λιπαντικών για κάθε όχημα.

Επισκέψου τώρα το νέο μας Πρατήριο και βαζοντας 15 λίτρα καύσιμα μπαίνεις στην κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 31/8/2016 και που ξέρεις μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός, που θα κερδίσει ένα tablet: Lenovo Yoga 3 8'' WiFi Ebony !!!

 

 

Εκτός όμως από το μεγάλο μας δώρο, οι πελάτες μας καθημερινά κερδίζουν πλούσια δώρα χρησιμοποιώντας καύσιμα Crystal Unleaded και Crystal Diesel.

Έλα κι εσύ στην παρέα μας στο facebook: Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ Ιγγλέζος Παναγιώτης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση