Η Πέγκυ Ζήνα τη Δευτέρα στη "Χώρα" - Κέρδισε προσκλήσεις

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 17:34 Η Πέγκυ Ζήνα τη Δευτέρα στη "Χώρα" - Κέρδισε προσκλήσεις

Η Πέγκυ Ζήνα ετοιμάζεται για το δικό της μελωδικό καλοκαίρι! Ανανεωμένη, γεμίζει τις αποσκευές της μουσικές και επιτυχίες 20 χρόνων και ξεκινά περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Επόμενος σταθμός της, το Φεστιβάλ Οίτης, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 στα Λελέικα Υπάτης.

Το LamiaReport και το ραδιόφωνο "Παλμός" σας εξασφάλισαν προσκλήσεις!

Το LamiaReport και το ραδιόφωνο "ΠΑΛΜΟΣ" σας προσφέρουν προσκλήσεις για την συναυλία που θα γίνει τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στον τόπο τεχνών «Χώρα».

Οι τυχεροί/ες του διαγωνισμού θα ενημερωθούν τηλεφωνικά στις 2:00΄ το μεσημέρι της Δευτέρας.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

Η Πέγκυ Ζήνα που διανύει την  καλύτερη φάση της καριέρας της, φορτωμένη εμπειρίες και επιτυχίες,  έχει σχεδιάσει γι αυτό το καλοκαίρι ένα διαφορετικό, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εμφανίσεων. Έχει επιλέξει να τραγουδήσει σε ανοιχτούς συναυλιακούς  χώρους, θέατρα και γήπεδα, με σκοπό να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται στο κοινό της. Ύστερα από έναν ιδιαίτερα πλούσιο καλλιτεχνικό χειμώνα και μια σεζόν κατά την οποία κέρδισε το κοινό και με νέους ρόλους, όπως αυτόν του μέντορα στο X Factor, έχει ετοιμάσει με τους συνεργάτες της μια μουσική συναυλία, μια  φρέσκια πρόταση, που περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες, παλιές και νέες, επιτυχίες της.

Η Πέγκυ Ζήνα, ξέρει όσο λίγοι καλλιτέχνες, να αγκαλιάζει και να  ταξιδεύει το κοινό, με τα τραγούδια της και τις ερμηνείες της. Βαθιά αυθεντική λαϊκή φωνή, κυρίαρχη πάνω στη σκηνή, show woman αλλά και δωρική όπου χρειάζεται, έχει σχεδιάσει γι’ αυτό το καλοκαίρι μία περιοδεία που θα μείνει αξέχαστη.

Μάθετε περισσότερα για τη συναυλία στο σχετικό άρθρο του LamiaReport

 

Τιμές εισιτηρίων :

Προπώληση: 13 €
Ταμείο: 15 €
Προπώληση εισιτηρίων :
viva.gr , Seven Spots, Public, Reload, Media Markt

 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση