Μαραθώνιος Ηρακλής: Εσπασαν όλα τα ρεκόρ φέτος – Απίστευτες επιδόσεις – Μεγάλοι Αθλητές

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 13:20 Μαραθώνιος Ηρακλής: Εσπασαν όλα τα ρεκόρ φέτος – Απίστευτες επιδόσεις – Μεγάλοι Αθλητές

Ότι καλύτερο για τα 10 χρόνια του Μαραθώνιου Ηρακλής η φετινή διοργάνωση μιας και σχεδόν σε κάθε αγώνα είχαμε ρεκόρ. Ο Θεοδωρακάκος, η Μαλάι, ο Διαλεκτός αλλά και ο Χάδος πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με τρελές επιδόσεις για μαραθώνιο βουνού!

Δεν είναι τυχαίο που οι αθλητές ορεινών μαραθωνίων αγαπούν την Οίτη μιας και προσφέρει πλούσιες εμπειρίες! Ετσι και ο παγκοσμίου φήμης μαραθωνοδρόμος Δημήτρης Θεοδωρακάκος όχι μόνο ήρθε και έτρεξε τα 42 χλμ του Ηρακλή αλλά κατέβασε το δικό του ρεκόρ κάνοντας 4 ώρες και 49 λεπτά!!!

Το ίδιο σκηνικό είδαν όσοι βρέθηκαν στην πλατεία της Υπάτης χθες Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 να σημειώνεται και στον ημιμαραθώνιο Ελέβορο με τον Γιώργο Διαλεκτό να τερματίζει με χρόνο ρεκόρ μίας ώρας και 34 λεπτά τα 16 χλμ του αγώνα

Η ζάλη των ρεκόρ είχε ξεκινήσει με τον μικρό αγώνα των Φαρμακίδων όταν ο Θανάσης Χάδος έσπασε και αυτός τα κοντέρ και τερμάτισε σε μόλις 40 λεπτά τα 5 χλμ ορεινής και πολύ δύσκολης διαδρομής.

Και εκεί που όλοι ζαλισμένοι από τους χρόνους των αντρών, έφτασε η Μαρία Μαλάι καταρρίπτοντας το ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο Φαρμακίδες των γυναικών 3 λεπτά κάτω από τις δύο ώρες. Μοναδικοί χρόνοι που ενθουσίασαν τους πάντες!

Τους αγώνες παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον και ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης που μαζί με τους Αντιδημάρχους Γιώργο Λάμπρου και Βίβιαν Αργύρη απένειμαν τα μετάλλια στους μεγάλους νικητές.

Εδώ θα πρέπει να προσθέσουμε και την άψογη διοργάνωση που ο Σύλλογος Τραχίνα μαζί με όλους σχεδόν τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους της περιοχής φρόντισαν να μην λείψει τίποτα από τους αθλητές και επισκέπτες

 

Ας δούμε αναλυτικά τους τρεις πρώτους από κάθε αγώνα:

WOMEN - ΓΥΝΑΙΚΕΣ

FARMAKIDES TRAIL

 

HELLEBOROUS HALF MARATHON

 

HERCULES MOUNTAIN MARATHON

 

MEN - ΑΝΔΡΕΣ

 

FARMAKIDES TRAIL

 

HELLEBORUS HALF MARATHON

 

HERCULES MOUNTAIN MARATHON

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση