Σήμερα: Το "Ρολόι espresso bar" σας κερνάει γλυκό!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 12:15 Σήμερα: Το "Ρολόι espresso bar" σας κερνάει γλυκό!

Το 2ο sweet event στο "Ρολόι espresso bar" είναι γεγονός σήμερα Κυριακή!

Για ακόμα μια φορά το "Ρολόι espresso bar", μαζί με τον καφέ, σας κερνάει και γλυκό από έναν καταπληκτικό μπουφέ που ετοιμάσαμε για σας!

Σήμερα Κυριακή στις 7:00 το απόγευμα σας περιμένουμε όλους "Ρολόι espresso bar" στο Σ.Σ Λιανοκλαδίου, να περάσουμε καλά και να απολαύσουμε απίθανες γεύσεις στο 2ο sweet event!

Και φυσικά το "Ρολόι espresso bar" με τον εκπληκτικό καφέ του πάντα κοντά σας.. delivery παντός καιρού: από πρωί στις 6:30 έως τις 9:00΄το βράδυ!!!

Καφές με νερό και τοστ 2€ / Καφές με νερό και κρουασάν 2,5€

Για το ποτό το κρασί ή την μπύρα σας, για κάτι χαλαρό, να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα της πόλης, οι δρόμοι οδηγούν στο "Ρολόι espresso bar"... από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ!!!

Σας περιμένουμε με κρύα πιάτα και εκλεκτά κρασιά, από την σειρά je men fous, που έχουμε επιλέξει για σας!

Και όταν οι φίλαθλοι παίρνουν θέσεις μπροστά στην οθόνη το "Ρολόι espresso bar" είναι ο ιδανικός χώρος. Δυο μεγάλες τηλεοράσεις σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον, για να δεις την αγαπημένη σου ομάδα με την παρέα σου, σε όποιο κανάλι κι αν παίζει.

Η ώρα σταματάει όταν απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ, αλλά η μέρα κυλάει ρολόι... γιατί η γεύση και η ποιότητα παράμενουν σταθερές αξίες.. στο "Ρολόι espresso bar" !!!

Ελάτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας.... στο "Ρολόι espresso bar" . στο Σ.Σ. Λιανοκλασίου, μόλις 5΄ λεπτά από το κέντρο της πόλης!!!

Έλα στην παρέα μας στο Facebook!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση