Σήμερα: Το SALUTE παρουσιάζει το LesMills BodyPump™ - Κλείσε τώρα θέση!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 08:20 Σήμερα: Το SALUTE παρουσιάζει το LesMills BodyPump™ - Κλείσε τώρα θέση!

Το SALUTE για σήμερα Δευτέρα (30/1/17) σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία.

Ναι είναι γεγονός!

Το LesMills BodyPump™, το πιο διάσημο ομαδικό πρόγραμμα γυμναστικής στον κόσμο, γιορτάζει το #100 release του!

Μαζί με τα άλλα 17.000 σε όλον τον κόσμο και αποκλειστικά στη Λαμία, το γυμναστήριο SALUTE, οργανώνει το επετειακό event της παρουσίασης.
 
Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, σε 2 fitness classes, 7-8 και 8-9 μμ, σας δίνει τη δυνατότητα να γυμναστείτε και να νοιώσετε την απίστευτη εμπειρία του γνήσιου BodyPump™, τον LesMills certified instructor Γιώργο Στριφτάρα.
 
Κλείστε τη θέση σας σήμερα στο 22310 26767 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και πάρτε δώρο με τη συμμετοχή σας το επετειακό συλλεκτικό t-shirt!
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ… ΣΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΑΣ! 

Εκπληκτική μουσική, φανταστικοί instructors και επιλογή των κιλών από εσάς, ώστε να έχετε τα αποτελεσμάτα για τα οποία ήρθατε, γρήγορα!

Δες περισσότερα:
Το είναι το BodyPump™: http://www.salute.gr/index.php/omadika-programmata/body-pump
Για την εκδήλωση: https://www.facebook.com/salutegymlamia/

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση