Ποιος κέρδισε αυτό υπέροχο ρολόι από το Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά»;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 17:31 Ποιος κέρδισε αυτό υπέροχο ρολόι από το Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά»;

Φέτος για τη γιορτή των ερωτευμένων το κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» κλήρωσε για τους πελάτες του ένα υπέροχο ρολόι Jacques Lemans αξίας €142.

Η 14η Φεβρουαρίου ήταν μια ξεχωριστή ημέρα φέτος για κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» το οποίο έναν ολόκληρο αιώνα είναι πάντα δίπλα μας σε ένα ρομαντικό και τρυφερό ταξίδι στο χώρο του κοσμήματος, συνδυάζοντας το παλιό με το καινούριο, με την υψηλή ποιότητα στη σωστή τιμή.

Στην φετινή κλήρωση που έκανε το κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» τυχερός αναδείχθηκε ο Γιάννης Κοφινάς από τη Λαμία, ο οποίος ενημερώθηκε τηλεφωνικά να παραλάβει το πολύ όμορφο δώρο του,ένα ρολόι Jacques Lemans αξίας €142.

Το Κοσμηματοπωλείο "Κροντηρά" σας ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό και για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια.

Φυσικά δεν χρειάζεται να είναι του Αγίου Βαλεντίνου για να πείτε σ΄ αγαπώ στον αγαπημένο-η σας με ένα πολύ όμορφο δώρο !!!

Στο κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» σας περιμένει μια μοναδική συλλογή από μενταγιόν, κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και ρολόγια σε πολύ προσιτές τιμές.

Επίσης, αποκλειστικά στο κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» θα βρείτε τη φετινή μας δημιουργία για τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον άνθρωπο» σε τιμές από €17. Σημαντικό μέρος των εσόδων διατίθεται στο «Συν στον άνθρωπο».

ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ «ΚΡΟΝΤΗΡΑ»
Από το 1922
Ιστορία αξίας ανεκτίμητης

Ρήγα Φεραίου 18, Λαμία
www.krontira.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση