Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Κοπή πίτας με βραβεύσεις και "μνημόνιο" (BINTEO - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 17:03 Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Κοπή πίτας με βραβεύσεις και "μνημόνιο" (BINTEO - ΦΩΤΟ)

Για μια ακόμη χρονιά ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα του πολυχώρου του Αγ. Λουκά, όπου το Επιμελητήριο Φθιώτιδας έκοψε την πίτα του.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αλέκος Διαμαντάρας αναφέρθηκε στη δραματική κατάσταση που βιώνουν οι επαγγελματίες και ζήτησε από την κυβέρνηση μέτρα ανακούφισης και ώθησης για ανάπτυξη της αγοράς.

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στις πρωτοβουλίες - δράσεις του Επιμελητηρίου, που έλαβαν χώρα την χρονιά που πέρασε, τα οποία στόχο είχαν την βοήθεια και την υποστήριξη των μελών του φορέα.

Και στην φετινή εκδήλωση το Επιμελητήριο βράβευσε επιχειρήσεις του νομού που ξεχώρισαν σε διάφορους κλάδους, καθώς επίσης και πρόσωπα που διακρίθηκαν για την προσφορά τους στον τόπο τους και στον τομέα τους.

Τέλος το Επιμελητήριο υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Το μνημόνιο υπέγραψαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γιώργος Πετράκος.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε στην κάμερα του LamiaReport o πρόεδρος του Eπιμελητηρίου Αλέκος Διαμαντάρας.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας...

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση