Αυτό το Πάσχα τα ομορφότερα παιδικά και βαπτιστικά ρούχα είναι εδώ!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Απριλίου 2017 09:52 Αυτό το Πάσχα τα ομορφότερα παιδικά και βαπτιστικά ρούχα είναι εδώ!

Και φέτος το Πάσχα το «Maison Kids», στον πεζόδρομο της οδού Βύρωνος, είναι ο πιο έξυπνος προορισμός για τη νονά και το νονό!!!

Το κατάστημα βρεφικών, παιδικών και βαπτιστικών ενδυμάτων «Maison Kids», Βύρωνος 12 στον πεζόδρομο, σας προσκαλεί να γνωρίσετε την καινούργια κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 των επωνύμων εταιριών μας:

Mayoral - Gang - Boboli - EBITA - DMN - NEK - DOLCE BAMBINI - Bambolino - Baby Bloom - Mi Chiamo.

Στο «Maison Kids» όπου η ποιότητα και ο μοντέρνος σχεδιασμός συναντάει τις χαμηλές τιμές, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα παιδικών ρούχων για την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017.

Σας περιμένουμε να δείτε την νέα κολεξιόν της βάπτισης με τιμές έκπληξη και με επιλογή πληρώμης έως 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.





«Μaison Kids» Έτσι λένε τώρα το παιδικό ρούχο στη Λαμία!!!

Έλα κι εσύ στην παρέα μας στο FACEBOOK

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση