«Καφεκούτι» Ο πιο φρεσκοψημένος και φρεσκοκομμένος καφές είναι εδώ!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 18:43 «Καφεκούτι» Ο πιο φρεσκοψημένος και φρεσκοκομμένος καφές είναι εδώ!

Το «Καφεκούτι» (βρίσκεται κοντά στην πλατεία Πάρκου, στην αρχή της οδού Κολοκοτρώνη και Δημολιούλια 2) γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια και μοίρασε δώρα!!!

Ανταποδίδοντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη, που του δείξατε, το καφεκοπτείο «Καφεκούτι» γιορτάζοντας τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, το Σάββατο 8 Απριλίου έκανε την κλήρωση και μοιράσε τα δώρα του!

Η μεγάλη τυχερή της κληρωσης ήταν η κ. Βασιλική Τζανέτου με το λαχνό Νο: 417, η οποία κέρδισε τον καφε για έναν ολοκληρο χρόνο!!!

Επίσης κληρώθηκαν ακόμη πέντε λαχνοί που κέρδισαν από μια δωροεπιταγή. Οι τυχερές είναι:

  • Νο: 393 (Γεωργία Κοντοκώστα)
  • Νο: 222 (Ξανθή Δρούγα)
  • Νο: 2682 (Ειρήνη Ρήγα)
  • Νο: 394 (Μαρία Αφεντούλη)
  • Νο: 2663 (Ειρήνη ....)

Σας ευχαριστούμε!!!

Αυθεντικές, εκλεκτές ποικιλίες καφέ κρύβονται μέσα σ΄ ένα «Καφεκούτι». Στο δικό μας καφεκοπτείο ψήνουμε κι αλέθουμε καθημερινά τα πιο ευωδιαστά χαρμάνια.

Όσες και όσοι έχουν επισκεφτεί το «Καφεκούτι» δεν το αλλάζουν γιατί ξέρουν ότι οι καφέδες είναι πάντα φρεσκοψημένοι και φρεσκοκομμένοι.

Διαθέτει τρεις ποικιλίες Ελληνικού καφέ - Εσπρέσο - Στιγμιαίο - Γαλλικό σε διάφορες γεύσεις.

Το «Καφεκούτι» συμπληρώνει τη διατροφή σας ποιοτικά με μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων, κάθε λογής ζαχαρώδη προϊόντα, χειροποίητες σοκολάτες και γλυκίσματα.

Θα βρείτε επίσης πολλά είδη μπαχαρικών και μείγματα μπαχαρικών, βότανα και αρωματικά τσάγια, δημητριακά χύμα και παραδοσιακά προϊόντα (χυλοπίτες, τραχανά, λουκούμια)

Υπάρχουν μαγικά κουτιά που κρύβουν μαγικές γεύσεις, μαγικά αρώματα! Ελάτε στο «Καφεκούτι» να το διαπιστώσετε.

Θα μας βρείτε στο στενάκι της οδού Δημολιούλια 2, (κοντά στην πλατεία Πάρκου, στην αρχή της οδού Κολοκοτρώνη)  στην καρδιά της αγοράς.

«Καφεκούτι» υπεύθυνη: Γωγώ Καψάλα - Αντωνοπούλου. Τηλέφωνο 2231304876.

«Καφεκούτι» Υπάρχουν μαγικά κουτιά που κρύβουν μαγικές γεύσεις, μαγικά αρώματα!  Ελάτε στην παρέα μας στο facebook.com/Καφεκοπτείο-Καφεκούτι

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση