Λαμία: Κέρδισε δωρεάν delivery για ένα μήνα - Τώρα και νέος διαγωνισμός!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαΐου 2017 19:53 Λαμία: Κέρδισε δωρεάν delivery για ένα μήνα - Τώρα και νέος διαγωνισμός!

Όπως κάθε μήνα... το YouDelivery "έβγαλε" έναν ακόμη τυχερό που κερδίζει δωρεάν το Delivery του μήνα.

Αυτή τη φορά, τυχερή ήταν η κα. Άννα Φούντα που κερδίζει 150€ για Delivery στη Λαμία (βίντεο στο τέλος του άρθρου). Πρόκειται για την ενδέκατη τυχερή που προκύπτει από τις μηνιαίες κληρώσεις του YouDelivery και έρχεται να προστεθεί σε όλους αυτούς που κατάφεραν να κερδίσουν δωρεάν το μηνιαίο έπαθλο των 150€ σε κουπόνια, χάρις στην επιλογή τους να χρησιμοποιήσουν το YouDelivery.

Αυτή την εβδομάδα στο YouDelivery "τρέχει" ένας επιπλέον διαγωνισμός με δωρεάν κουπόνια των 5€ για online παραγγελία από συνεργαζόμενο εστιατόριο. Μπορείς να πάρεις μέρος δηλώνοντας συμμετοχή εδώ, χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό.

 

Και μη ξεχνάς... κάνοντας σήμερα την εγγραφή σου, κερδίζεις τους πρώτους 600 πόντους αυξάνοντας τις συμμετοχές σου για την επόμενη κλήρωση.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση