6 + 1 λόγοι για να "αποδράσετε" στο NISI Πολυχώρος στις Ράχες αυτό το 3ήμερο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 12:38 6 + 1 λόγοι για να "αποδράσετε" στο NISI Πολυχώρος στις Ράχες αυτό το 3ήμερο!

Mόλις 30 λεπτά από τη Λαμία το ΝISI διαθέτει όλα όσα χρειάζεσαι και συμπληρώνουν το πάζλ ενός πανέμορφου χώρου που προσφέρει εκπαίδευση, ψυχαγωγία και διασκέδαση, σε επισκέπτες όλων των ηλικιών: καφέ-μπαρ, εστιατόριο, παιδότοπους, υπαίθριο γυμναστήριο, 3 γήπεδα άμμου, πίστα survivor, εκδηλώσεις.

Αυτό το 3ήμερο ο καιρός φτιάχνει και μας καλεί να το απολαύσουμε σχεδιάζοντας τις δραστηριότητές μας!

Το φορητό ψηφιακό Πλανητάριο φέρνει τον έναστρο ουρανό στο NISI τις Ραχες!

Την Παρασκευή 29 & Το Σάββατο 30 Ιουνίου από τις 19.00 έως τις 23.30 το βραδυ για προβολές και παρατήρηση του έναστρου ουρανού με το τηλεσκόπιο!

Ζήστε κι εσείς αυτή την απίστευτη εμπειρία!

Περισσότερα: https://www.facebook.com/events/218174282105556/

 

Επόμενος σταθμός: Bahamas ή Honolulu?

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 21:00 το TEN cocktail bar από τη Λαμία πάει NISI και μας ταξιδεύει με TIKI cocktails και ατμόσφαιρα Νότιου Ειρηνικού για μια αξέχαστη καλοκαιρινή τροπική βραδιά γεμάτη γεύσεις και χρώματα!

Εσείς πού θα ταξιδέψετε αυτή την Παρασκευή;

Περισσότερα:https://www.facebook.com/events/184329945598794/

 

Δωρεάν Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής για παιδιά!

Την Κυριακή 1 Ιουλίου στις 18.00 τα παιδιά γίνονται ζαχαροπλάστες με την καθοδήγηση της Κορίνας Αυγέρη και δημιουργούν ευφάνταστα μπισκότα και γλυκά!Δεν είναι απλά διασκεδαστικό, είναι ένα «μάθημα» με προεκτάσεις: προκαλέστε τα παιδιά σας να ασχοληθούν με την κουζίνα. Και ο καλύτερος τρόπος είναι τα γλυκά!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Σας περιμένουμε στο NISI στην παραλία Ραχων!

https://www.facebook.com/events/1101980413286630/

Paintball: Ένας πόλεμος χρωμάτων για παιδιά στο NISI!

Ένα παιχνίδι "πολέμου" με χρώματα και πολύ γέλιο και η ανδρεναλίνη στα ύψη!

Το Paintball factory Στυλίδας σε συνεργασία με το NISI Πολυχώρος στις Ράχες προσφέρουν μια νέα πίστα paintball ειδική για τους μικρούς μας φίλους

Ακόμη μία δραστηριότητα που προσφέρεται από το NISI Πολυχώρος στα παιδιά!

Κάθε Τετάρτη έως Κυριακή 17.00 – 21.00 Σας περιμένουμε στο NISI στην παραλία Ραχων!

2o Beach volley OPEN

Το NISI Πολυχώρος σε συνεργασία με την Teo beach volley academy προκηρύσσει το 2ο Beach Volley Open για το 2018 και προσκαλεί όλους τους λάτρεις του αθλήματος, ανεξαρτήτου επιπέδου και ηλικίας, για ένα Σαββατοκύριακο με πολύ παιχνίδι, διασκέδαση, και όπως πάντα να προσφέρουμε πλούσιο θέαμα.

Υποστηρικτής της διοργάνωσης το FuzeTea και η Fix Hellas που θα προσφέρει δώρα στους συμμετέχοντες.

Περισσότερα: https://www.facebook.com/events/219224922021226/

Παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους!

To NISI αποτελεί παράδεισο για τους μικρούς μας φίλους, και εδώ τα παιχνίδια δε σταματούν ποτέ. Ο στίβος μάχης Survivor έχει την τιμητική του κάθε Σάββατο και Κυριακή, πρωί και απόγευμα, όπου τα παιδιά γυμνάζονται και περνάνε καλά!

Με τα βλέμματα στραμμένα στο Mundial!

Κάθε βράδυ στις 21.00 παρακολουθούμε όλους τους βραδινούς αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο NISI. Σας προσκαλούμε απολαύσετε τη super προσφορά μας στις 2 μπύρες κερνάμε άλλη μια!

Το NISI Πολυχώρος έχει δώσει μια νέα πνοή στην Ανατολική Φθιώτιδα διοργανώνοντας μοναδικές εκδηλώσεις που αφορούν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και το παιδί, σε ένα φανταστικό περιβάλλον με δέντρα δίπλα στη θάλασσα! Είναι ο καλύτερος τρόπος για μια σύντομη απόδραση για χαλάρωση, μπανάκι, ωραίο φαγητό αλλά και υπέροχες δραστηριότητες για οικογένειες και μη!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22380 31809 και www.nisi.com.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση