Παναθηναϊκός: Επιστροφή στο Κορωπί μετά από 52 ημέρες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαΐου 2020 11:59 Παναθηναϊκός: Επιστροφή στο Κορωπί μετά από 52 ημέρες

Στην Αθήνα και οι τέσσερις που είχαν φύγει για το εξωτερικό.

Για πρώτη φορά μετά από 52 ημέρες οι παίκτες, τα μέλη του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού και όσοι σχετίζονται με την λειτουργία του αθλητικού κέντρου Γ. Καλαφάτης θα επιστρέψουν στο Κορωπί.

Όλοι θα υποβληθούν σε τεστ για τον κορωνοϊό τηρώντας το πρωτόκολλο που προβλέπεται από τις υγειονομικές υπηρεσίες, ενώ οι προπονήσεις θα αρχίσουν την Τρίτη ή την Τετάρτη, σε γκρουπ των πέντε ή έξι παικτών.

Συνεπείς στο ραντεβού τους θα είναι και οι Σένκεφελντ, Μπεκ, Νούνες και Νατζ, που είχαν φύγει για τις πατρίδες τους και κατάφεραν, έστω και με μεγάλη ταλαιπωρία, να επιστρέψουν στην Αθήνα. Σε τεστ για τον κορωνοϊό θα υποβληθούν και εκείνοι, ενώ εφόσον δεν βρεθούν θετικοί δεν αποκλείεται να μην χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών, αλλά να ενσωματωθούν άμεσα στις προπονήσεις.

Ο Τσάβι Ρόκα θα επιστρέψει στην Αθήνα σε περίπου δέκα ημέρες. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής βρίσκεται στην πατρίδα του και συνεχίζει από εκεί να «τρέχει» τα θέματα της αρμοδιότητάς του. Με την επιστροφή του όμως στην Ελλάδα θα υπάρξει, όπως όλα δείχνουν, και η συνάντηση με τον Γιώργο Δώνη, ενώ θα δρομολογηθούν και τα ζητήματα με ανανεώσεις και πιθανές πωλήσεις.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com