Τηλεδιάσκεψη διαιτητών με… “bullshit”! Η ατάκα του Κλάτενμπεργκ σε Σιδηρόπουλο για το γκολ του ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 17:31 Τηλεδιάσκεψη διαιτητών με… “bullshit”! Η ατάκα του Κλάτενμπεργκ σε Σιδηρόπουλο για το γκολ του ΠΑΟΚ

Ο αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, είχε μια στιγμή έντασης με τον Τάσο Σιδηρόπουλο με αφορμή το νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο σύμφωνα με τον Άγγλο ξεκίνησε από επιθετικό φάουλ.

Ανέβηκαν οι τόνοι στην τηλεδιάσκεψη που είχαν τη Δευτέρα (23.11.2020) οι διαιτητές της Superleague, για τις επίμαχες φάσεις της 9ης αγωνιστικής, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μια ημέρα μετά.

Πιο συγκεκριμένα, η φάση που προκάλεσε ένταση ήταν αυτή του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με το οποίο ολοκληρώθηκε η ανατροπή του «δικέφαλου του Βορρά».

Ο Άγγλος υποστήριξε –όπως και στο χθεσινό του βίντεο με την καθιερωμένη ανάλυση των επίμαχων φάσεων– πως υπήρξε ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ από τον Τσόλακ στον Πρίσμαν, κάτι που δεν δέχθηκε ο διαιτητής του αγώνα, Τάσο Σιδηρόπουλο.

    Κλάτενμπεργκ: «Είναι ξεκάθαρο φάουλ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσω»

    Σιδηρόπουλος: «Για μένα δεν ήταν φάουλ. Έτσι το είδα…»

    Κλάτενμπεργκ: «Βullshit»

    Σιδηρόπουλος: «Με ποια κριτήρια είναι φάουλ δηλαδή;»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν έδωσε συνέχεια στην αντιπαράθεση, με τους υπόλοιπους διαιτητές να παρακολουθούν τη στιγμή έντασης, χωρίς να παρέμβουν.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση