Παναθηναϊκός: Μέσα ο Κουρμπέλης για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 19:10 Παναθηναϊκός: Μέσα ο Κουρμπέλης για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Ευχάριστα νέα για τον Λάζλο Μπόλονι και τον Παναθηναϊκός ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ (6/12), καθώς ο Δημήτρης Κουμρπέλης προπονήθηκε κανονικά σήμερα (4/12) και τέθηκε στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για το μεγάλο ματς.

Στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι ενόψει του κυριακάτικου (6/12) ντέρμπι με την ΑΕΚ, τέθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό που τον κράτησαν εκτός για 8 ημέρες, προπονήθηκε σε φουλ ένταση το απόγευμα της Παρασκευής (4/12) και θα είναι διαθέσιμος για το αθηναϊκό ντέρμπι.

Θεραπεία ακολούθησε ο Σαβιέρ, που θέλει ακόμη τουλάχιστον 15 μέρες για να “μπει” σε φουλ ρυθμούς μετά το οστικό οίδημα που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ θέση στην αποστολή διεκδικεί και ο Ιωαννίδης που προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Πριν την έναρξη του προγράμματος, ο Μπόλονι έδειξε στους παίκτες του για περίπου 40 λεπτά βίντεο με στιγμιότυπα από εφετινά ματς της ΑΕΚ, συμπεριλαμβάνοντας και το χθεσινοβραδινό (Πέμπτη 3/12) με τη Μπράγκα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση