Αντετοκούνμπο: Δώρο γενεθλίων με… νόημα από συμπαίκτες με φόντο το νέο του συμβόλαιο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 14:26 Αντετοκούνμπο: Δώρο γενεθλίων με… νόημα από συμπαίκτες με φόντο το νέο του συμβόλαιο (φωτο ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δεν είναι μόνο η διοίκηση των Μιλγουόκι Μπακς που προσπαθεί να πείσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, να υπογράψει το νέο max συμβόλαιο στην ομάδα. Στο… παιχνίδι μπήκαν και δυο συμπαίκτες του “Greek freak».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε την Κυριακή (07.12.2020) 26 ετών και… έκανε γενέθλια στο παρκέ, κάνοντας προπόνηση με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Αφού τα «Ελάφια» ολοκλήρωσαν την πρώτη τους ομαδική προπόνηση, τραγουδώντας το «Happy Birthday» στον Έλληνα σούπερ σταρ, οι Κρις Μίντλετον και Πατ Κόναγκτον τον οδήγησαν στα αποδυτήρια προκειμένου να του δώσουν ένα δώρο, που σκέφτηκαν ότι είναι ιδανικό για τον Αντετοκούνμπο.

Θέλοντας να τον… ωθήσουν να αποφασίσει να υπογράψει επέκταση στο συμβόλαιό του, για να παραμείνει στο Μιλγουόκι για πολλά ακόμη χρόνια, οι δυο παίκτες των Μπακς του έδωσαν από ένα στυλό.

«Εγώ και ο Πατ πιστέψαμε ότι το τέλειο δώρο σε αυτόν ήταν να του δώσουμε ένα στυλό», είπε ο Μίντλετον. «Έτσι, αφήσαμε  δύο στυλό στο ντουλάπι του για το δώρο γενεθλίων του. Του είπα ότι πρέπει να είναι μερικά από τα καλύτερα δώρα γενεθλίων που έχει πάρει ποτέ, οπότε ελπίζω να το απολαμβάνει και να το χρησιμοποιεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο συμπαίκτης του «Greek freak».

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση