«Βόμβα» στη συνεδρίαση της UEFA: Ομάδες ζητούν να τιμωρηθούν οι… αποστάτες της ESL

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 14:07 «Βόμβα» στη συνεδρίαση της UEFA: Ομάδες ζητούν να τιμωρηθούν οι… αποστάτες της ESL

Οι ομάδες που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, εν μέσω των… απόνερων που δημιούργησε η ανακοίνωση για τη δημιουργία της European Super League από 12 ισχυρούς συλλόγους της γηραιάς ηπείρου. Μάλιστα, φαίνεται να υπάρχει μια… βόμβα, που είναι έτοιμη να πυροδοτηθεί.

Όπως φαίνεται, υπάρχουν κάποιες λίγες φωνές, αλλά αρκετά ισχυρές, οι οποίες ζητούν από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία να τιμωρήσει παραδειγματικά τους «εγκέφαλους» πίσω από το πλάνο υλοποίησης της κλειστής Λίγκας, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους για το ποδοσφαιρικό «πραξικόπημα» που επιχείρησαν.

Αυτό αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τανκρέντι Παλμέρι, προσθέτοντας ωστόσο πως η πλειοψηφία των μελών είναι πιο συγκρατημένη και θέλει να παρθούν πιο ήπιες αποφάσεις, από τη στιγμή που αποφεύχθηκε το σχίσμα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με όσα γράφει, οι ομάδες που βρίσκονται σε δυσμένεια είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση