Άλεξ Ντε Μινόρ – Στέφανος Τσιτσιπάς 1-2: Νέα ανατροπή και πρόκριση στους «8» του Indian Wells

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 09:37 Άλεξ Ντε Μινόρ – Στέφανος Τσιτσιπάς 1-2: Νέα ανατροπή και πρόκριση στους «8» του Indian Wells

Νέα σπουδαία εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε με ανατροπή τον Άλεξ Ντε Μινόρ (2-1 σετ) μετά από «μάχη» που κράτησε 2 ώρες και 44 λεπτά και πέρασε στα προημιτελικά του Indian Wells. Κόντρα στον Νικολόζ Μπασιβασβίλι για μια θέση στους «4» του ATP Masters.

Το… έκανε όπως και με τον Φάμπιο Φονίνι. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά «γύρισε» το ματς με τον Άλεξ Ντε Μινόρ και πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα του Indian Wells.

Η «μάχη» του Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη με τον 27χρονο Αυστραλό (Νο 27 στον κόσμο) ήταν διάρκειας 2 ωρών και 43 λεπτών, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να επικρατεί με 6-7(3), 7-6(3), 6-2 και να κλείνει… ραντεβού με τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι στα προημιτελικά του αμερικανικού Masters.

Ο Τσιτσιπάς έχασε το πρώτο σετ με τον Ντε Μινόρ να… παίρνει εύκολα το τάι μπρέικ (ξέφυγε αρχικά με 5-0).Ο Έλληνας πρωταθλητής  έδειξε… χαρακτήρα, κατέκτησε το δεύτερο με ανάλογη δική του εμφάνιση στο νέο τάι μπρέικ και έκανε «περίπατο» στο τρίτο σετ, φτάνοντας στη νίκη. Κόντρα στον Μπασιλασβίλι (με τον οποίο θα παίξει την Παρασκευή), έχει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση