Ράιαν Γκιγκς: Ξεκίνησε η δίκη του παλαίμαχου άσου – Κατηγορείται για επίθεση στην πρώην σύντροφο του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 20:52 Ράιαν Γκιγκς: Ξεκίνησε η δίκη του παλαίμαχου άσου – Κατηγορείται για επίθεση στην πρώην σύντροφο του

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε σήμερα (8/8) για πρώτη φορά ο Ράιαν Γκιγκς, με τον άλλοτε αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατηγορείται για κακοποίηση εις βάρος της πρώην συντρόφου του.

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη ήρθε σήμερα για πρώτη φορά ο Ράιαν Γκιγκς, με τον παλαίμαχο Ουαλό άσο να αντιμετωπίζει κατηγορίες κακοποίηση εις βάρος της πρώην συντρόφου του Κέιτ Γκρέιβιλ.

Συγκεκριμένα ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγορείται ότι άσκησε βία στην πρώην σύντροφο του και στη συνέχεια την πέταξε γυμνή έξω από το ξενοδοχείο «Stafford London».

 

 

Παράλληλα ο Γκιγκς κατηγορείται ότι έχει βιαιοπραγήσει και εις βάρος της αδελφής της πρώην συντρόφου του Έμα Γκρέβιλ.

Στην δικαστική αίθουσα του Μάντσεστερ όπου διεξάγεται η ακροαματική διαδικασία, ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης εις βάρος του Ουαλού, υποστηρίζοντας ότι ”η ζωή του Γκιγκς εκτός ποδοσφαίρου περιέχει συνεχόμενα περιστατικά κακοποίησης”.

Από την άλλη η υπερασπιστική γραμμή του Ουαλού αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς.

 

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση