Ίνμπομ Χουάνγκ: «Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα πέφτουν κάτω»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 22:54 Ίνμπομ Χουάνγκ: «Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα πέφτουν κάτω»

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Νότιας Κορέας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος Νοτιοκορεάτης άσος του Ολυμπιακού ανέφερε ότι “σε σχέση με τη Ρωσία υπάρχουν διαφορές στην ένταση. Οι περισσότεροι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα πέφτουν κάτω και αμύνονται. Υπάρχουν λοιπόν πολλές περιπτώσεις όπου κυριαρχούμε σε σχέση με τον αντίπαλο.

Πίεση και ένταση υπάρχει και στο παιχνίδι στη Ρωσία όμως εδώ υπάρχουν καταστάσεις που ο αντίπαλος θα παίξει πιο σκληρά. Στην αρχή δεχόμουν χτυπήματα και μελάνιαζα. Αυτό με βοήθησε ώστε να παίρνω πιο γρήγορα αποφάσεις”.

Ο Χουάνγκ θέλησε μ’ αυτό τον τρόπο να περιγράψει τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακοί οι αντίπαλοι του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση