Στέφανος Τσιτσιπάς - Λούκα Νάρντι: Πότε θα παίξουν στο δεύτερο γύρο στην Αστάνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 16:06 Στέφανος Τσιτσιπάς - Λούκα Νάρντι: Πότε θα παίξουν στο δεύτερο γύρο στην Αστάνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε εύκολα στο δεύτερο γύρο του τουρνουά ATP500 στην Αστάνα και πλέον θα αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη (04/10) τον Λούκα Νάρντι.

Ο 19χρονος Νάρντι βρίσκεται στο Νο152 της παγκόσμιας κατάταξης και έτσι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση και στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Ο αγώνας του κορυφαίου Έλληνα τενίστα με τον ανερχόμενο Ιταλό αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 17:00 και μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Χιλιανό Κριστιάν Γκαρίν, που “ανοίγει” το πρόγραμμα στο συγκεκριμένο γήπεδο, στις 15:00.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση